Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Маса на Типо...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Маса на Типо...

От известно време забелязах, че десния ми фар свети малко по-слабо и жълтее спрямо левия... Явно или масата е лоша или някое реле ми е нагоряло, щото мойте фарове не съм ги гасил от 2004 г. досега и са навъртели бая часове светене....Въпроса ми е ако някой знае къде са хванати масите на Типото да каже, че искам да ги прегледам всичките и да ги оправя, ако имат лош контакт...Предполагам, че има поне на 2-3 места по колата кабели, хванати на маса, ама незнам къде са, щото всичките кабели са си в едни пластмасови маркучи и ще ми е трудно да ги проследя, а нямам и схема на ел. инсталацията...Между другото някой ако знае къде има ел. схема за Типо - също може да каже да си я изтегля...Предварително благодаря и ще се радвам на мнения на хора, които наистина са намирали и знаят къде са хванати тези маси, щото с предположения не ми се занимава...
    FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
    Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser

Една маса е хваната на корпуса на скоростите отпред(откъм фаровете). Една купчинка с "малки масови кабелчета" има под стойката на акумулатора, хванати за левия рог. Като тръгнеш по дебелия кабел, отиващ на скоростите, ще минеш и през куплунга с многото кабелчета.
    AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
    AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
    FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...

Коментар

Благодаря, информацията е достатъчно ценна...
      FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
      Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser

Коментар

Working...
      X