Абе , имам проблем с един генератор на трактор и питам ако някои , иска да ми обърне внимание.Значи интересуват ме полюсите как трябва да му са , понеже като го замервам излиза че има 2 отрицателни полюса и един положителен , или нещо е объркано ? Прилагам схема , (съмняваме да са обърнати кабелите на релето за зареждане или да си е заминало ) Но се пак нека някои сподели които е по запознат с генератори.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпросче за обикновен генератор и малко разяснение
Collapse
X
-
Не знам какъв ти е генератора, но трябва да имаш един силов + който отива в акумулатора. Другият от релерегулатора трябва да ти отиде на четкодържача. Едната четка си е дадена на маса а на другата се подава напрежение от релерегулатора с което се определя зареждането. Третият проводник може да е за контролна лампа.
-
chaveto написа:Не знам какъв ти е генератора, но трябва да имаш един силов + който отива в акумулатора. Другият от релерегулатора трябва да ти отиде на четкодържача. Едната четка си е дадена на маса а на другата се подава напрежение от релерегулатора с което се определя зареждането. Третият проводник може да е за контролна лампа.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар