Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

мигачи и реле

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    мигачи и реле

    здр колеги весело позрещане на новата година ви пожелавам. знаетели имам един проблем и се чудя. релето замигачите ми цъка постоянно като несъм включил мигачи релето постоянно си цъка(работи)но не светят мигачите и се 4удя дали е от релето или е от някои кабелкато включа мигачите естествено си работят.но това цъкане от релето ме притеснява като не съм пуснал мигач.

    #2
    Колега мисля че си обуркал раздела.В автоелектроника може да ти обърнат повече внимание,дано отстраниш проблема и весело изкарване на празниците .
    Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
    И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
    .

    Коментар


      #3
      Здравей, колега!Весело посрещане на НГ и на теб! Няколко пъти ръчках светлините, защото имах различни проблеми с тях, та от майсторска интуиция смятам че трябва да пробваш с друго реле, щом всичко друго си работи. То се намира под волана, поне на Мареите и другите 2 сходни модела. Успех!

      Коментар


        #4
        Аз имам Типо 1.6 1994 г. и при мен има същия проблем... Пробвах какви ли не варианти, докато накрая се оказа, че е превключвателя на волана за мигачите...Разбива се нещо вътре в него явно и прави контакт когато не трябва...Хванах го, че при различно положение на ръчката звука спира или се появява, обаче не ми се даваха пари за нова и си карам така с цъкащо реле...Най-вероятно един ден ще го сменя, ама засега мигачите ми не са почнали да мигат сами, като ги пусна си работят нормално, така че наливам бензин и карам...
        FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
        Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser

        Коментар


          #5
          bgaf написа:
          Аз имам Типо 1.6 1994 г. и при мен има същия проблем... ...
          Имал съм същия проблем. Ръчката при Типо се вади "с поглед". Разглобява се само долната част, лесно е, почиства се, мисля, че една пластинка се изправяше леко (забравил съм вече) и проблема изчезва.
          Fiat Marea 1.8i 16V
          Fiat Tipo 1.4i 8V
          Fiat Punto 1.6i 8V
          www.italauto-bg.net/forum/

          Коментар

          Working...
          X