Значи занеш какъв к..р е докато разчета картите в EPROM-а п.п. ако можеш прати ми схемата на дигиталното табло на Темпрата. че ми се върти една идея да минавам на дигиталка (по шукаритетно е според мен)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на цифрово арматурно табло на темпра с аналогово.
Collapse
X
-
Ти пък от аналогово на цифровоЕ, въпрос на вкус. Кое по точно ти трябва? Имам описани цветовете на кабелите по букси и за какво са.. Ако ти върши работа това, ще ти сканирам "работния чаршав" и ще го сложа тук. Може да потрябва и на друг.А по въпроса с епрома, защо не ползваш TUNERPRO примерно. Пак зависи с какво еку си, защото се намират дефениции предимно за турбо 8 и 16 кл италиански мотори. Обаче за атмносферните 16кл съвпадат картите с аванса и са коректни показанията и виждаш всичко нагледно. С какъв двигател и еку си? гледам в ника ти има 16в?
Коментар
-
Колкото до схемите да цветовете най-вече ме късаят. Колкото до ник-а ми да иска ми се ама съм 1.4 моно ECU-то ми е Бош моно-джетроник 1.7 бош номер: 0 280 000 756 EPROM-а ми е от типа: 27С256 DIL 28 версията на софта е 2287357802 правя го на друг чип с WILLEPROM програматор. Явно си навътре с нещата ако можеш да помогнеш ще има много бира при някоя поредна командировка до Бургас (често пътувам до вашия град)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар