Здравейте. До сега никой не ми отговаря в темата на yani, a в моята тема хората си обсъждат техните си неща и така и не получих отговор. Сега вече по-конкретно искам тук да ви попитам. Как САМ да си направя диагностика на колата Fiat Punto MK2 2001 1.9 D ( обикновен, атмосферен дизел)Мисля да си поръчам VAG-COM 409.1 кабел USB и да използвам програмата на yani. Ще стане ли? В програмата му ипсва моята кола, но има същият модел на Пунто, но JTD - това ПРОБЛЕМ ли ще бъде според Вас? Има ли други начини за самодиагностика освен този, който посочвам по-горе за моето Пунто? Каква комбинация кабели+програма бихте ми препоръчали Вие? Мерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
САМОдиагностика на FIat Punto MK2 2001 1.9D
Collapse
X
-
yani написа:coolboy написа:За диагностика ми казаха, че трябвало със специален софтуер за помпа Лукас, къде да го открия не знам. А в самия сервиз на FIAT каква е центата на едина такава диагностика и ефективна ли е тя. Четох нещо, че човек може и сам да си прави, но нямам представа как се открива софт, как се купува и колко струва кабел и т.н.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар