Имам намерение да монтирам трети стоп на Punto MK1, колата на жена ми.Стопа ще бъде от вътрешната страна, зад задното стъкло.Моля да ме посъветвате откъде да взема захранване, също и откъде да го прекарам без да рискувам при многократното отваряне и затваряне на третата врата.Не съм добре с токовете, така ще помоля за малко по подробно обяснение. А ако има и снимки, още по добре.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монтаж на трети стоп на Punto MK1
Collapse
X
-
Монтаж на трети стоп на Punto MK1
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.comЕтикети: –
-
Re: Монтаж на трети стоп на Punto MK1
Malone написа:Имам намерение да монтирам трети стоп на Punto MK1, колата на жена ми.Стопа ще бъде от вътрешната страна, зад задното стъкло.Моля да ме посъветвате откъде да взема захранване, също и откъде да го прекарам без да рискувам при многократното отваряне и затваряне на третата врата.Не съм добре с токовете, така ще помоля за малко по подробно обяснение. А ако има и снимки, още по добре.Благодаря предварително.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Колегата ти го е обяснил в общи линии.Кабела за стоповете е червен и от ляво и от дясно,където прецениш там закачи захранването на третия стоп.За да нямам проблем с прегъването на кабелите,моя стоп го закачих на тавана и седи на около 5 мм от задния прозорец.Лично на мен не ми пречи и съм товарил доста обемисти работи без да го изкъртя.Но предполагам може и да се монтира така,че да може да се сваля при нужда.Кабелите съм ги прекарал под уплътнението на вратата,има един улей в който влиза уплътнението,та съм ги набутал малко по-навътре от него и си седят кротко там.Надявам се да съм помогнал!Fiat Punto 1.1 6Speed
Коментар
-
Благодаря, ще ви покажа какво съм свършил.И да, на тавана ще монтирам стопа. Как, зависи от самия стоп, ще го измисля..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Благодаря, ще ви покажа какво съм свършил.И да, на тавана ще монтирам стопа. Как, зависи от самия стоп, ще го измисля.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Нямам доверие на двойнозалепващия скоч на самия стоп. А и искам да не се занимавам, ако почне да се разлепя, да го лепя пак ...Затова, на тавана, механично, ще го измисля..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Нямам доверие на двойнозалепващия скоч на самия стоп. А и искам да не се занимавам, ако почне да се разлепя, да го лепя пак ...Затова, на тавана, механично, ще го измисля.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар