колеги днес като си се прибирах посока Сандански забелязах че на таблото индикатора за къси светлини не свети ... и както всичко логично в тоя живот си викам изгорял е някой бушон ... спирам аз на една бензстанция и си купувам бушони ... отварам.. намирам .. сменям и продължавам ... 2-3 мин след смяната пак изгасна лампичката ... но след като изгасна се загледах и видях също че и осветлението на таблото не работи ... с изключение че дисплея който е на километрите свети .... слезнах от колата да видя дали светят фаровете ... и всичко ОК отивам от зад да видя стоповете ... и какво да видя ... заден ляв стоп и дясна крушка на номера не светят ... и след кратка консултация с наш колега Оги реших по метода на изключването да намеря откаде дава на късо и да локализирам и отстраня проблема ... откачиг фаровете .... след тога и крушката на номера отзад ... след нея и стопа ... слагам бушон ... и БУМ пак изгоря .... оттам минавам на таблото ... разглобвам да огледам за евентуално късо някаде .... (едно впечатление от новото табло ... с много готини букси е направено и е много удобно не е като на старото до 98г.) и та зглобих таблото но след като го зглобих и закачих кабелите установих следното стрелките на температурата и бензина скачат до горе но тая на температурата си остава горе докато тая на бензина си слиза .... което ме притеснява и незнам какво да правя .... относно късото няма как да запаля колата без да съм вързал таблото понеже до колкото знам ще даде грешка в системата на аербега и затова .... МОЛЯ ЗА ПОМОЩ И ИДЕИ ... понеже положението ми никак не е розаво
![Sad](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_sad.gif)
Коментар