Колеги, има ли Fiat Brava с електрически задни стъкла, фабрично.И втория въпрос, ако има ... целите задни кори ли трябва да сменя или само да "изолирам" ръчното отваряне и монтирам панелчетата с бутоните.Механизмите могат ли да се монтират в задната врата? Има ли технологични отвори за тях, тъй като вярвам всички врати са еднакви като структура,Може би не обясних правилно, не съм виждал задна врата на Brava с електрически стъкла и не знам как и изглеждат дръжките. Може ли само дръжките да се сменят или да търся цяла кора защото трудно ще намеря със същата тапицерия.Предполагам, че панела за копчетата на предната шофьорска врата си влиза на мястото без значение с колко копчета е.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Brava задни електрически стъкла
Collapse
X
-
Fiat Brava задни електрически стъкла
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.comЕтикети: –
-
Да, има, моята Брава е със задни електрически стъкла. Версия - ELX (98 - 2001). Не съм сигурен че всички подобни модели имат задължително задни електрически стъкла, може също да е от пакета с поръчки, както например е дясната възглавница, допълнителните странични също са поръчка, а също така и пръскалките на фаровете са с поръчване. Брава HLX НЯМА!
Коментар
-
Моята е ELX [Декември, 1999], има и два предни airbags, както и два странични, в седалките.Има и втори плафон над задните седалки, което по някаква причина се води луксозно допълнение.Пръскалки на фаровете нямам.Задните ми стъкла са механични.Явно ще е трудно да намеря подобна Brava по моргите, че и да е със същата тапицерия.Остава варианта да проуча варианта със смяна на дръжките, монтиране на механизмите вътре в самата врата и прекарване на нужната инсталация [+смяна на контролния блок] и смяна на панелчето с копчетата на шофьорската врата.Ако някой има опит с тези операции, моля да сподели..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...light=Отне ми малко време да я намеря, но търпение му е майката.Мисля, че в тази тема ще намериш отговори на въпросите си.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Благодаря колега, отлична тема за моите въпроси..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар