Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помогнете за подгрева на задно стъкло при мареята 1.9 тд100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ех май никой не иска да ми помогне .Видях в книжката че масата се намира някъде долу зад джоба дет се отваря в страни ,ама не съм сигурен дали е мойта маса дет търся .Моля ви колеги помогнете че пласмасите дет са на колонката отзаде не може да се свалят при мен

Коментар

lubomm написа:
      TOKATA написа:
      Предполагам и съм почти сигурен че проблема се крие в ограденото с червено.
      Проверих проблема не ми е от там и тоци няма до отзаде ха сега други идеи
      Как установи, че няма проблем и си сигурен, че имаш +12 волта на захранващият кабел за реотана?
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
        lubomm написа:
        TOKATA написа:
        Как установи, че няма проблем и си сигурен, че имаш +12 волта на захранващият кабел за реотана?
        Установих го с мултицет и сега съм вързал допълнително маса за реотана и работи ,обаче искам да я видя и направя както трябва (в смисъл да му почистя неговата маса)

Коментар

lubomm написа:
          Vladim написа:
          lubomm написа:
          TOKATA написа:
          Установих го с мултицет и сега съм вързал допълнително маса за реотана и работи ,обаче искам да я видя и направя както трябва (в смисъл да му почистя неговата маса)
          или да идеш на жичкаджия и да дадеш 5 лв за оправянето на реотаните , вместо да се дрънкаш тука да ти помагат кат дете в сладкарница.ти изтърка клавиятура за повече пари .просто неможе всичко да знаеш и да можеш и да бараш П.П. без лоши чувства

Коментар

gari_brasna4a написа:
            lubomm написа:
            Vladim написа:
            lubomm написа:
            TOKATA написа:
            или да идеш на жичкаджия и да дадеш 5 лв за оправянето на реотаните , вместо да се дрънкаш тука да ти помагат кат дете в сладкарница.ти изтърка клавиятура за повече пари .просто неможе всичко да знаеш и да можеш и да бараш П.П. без лоши чувства
            ]Колега четеш между редовете .Аз съм писал че съм открил че няма - и искам да го направя както трябва и не искам да свалям кората на колонката защото не може при мен .И последно никой ли не е виждал тази маса де се вързва ,по схеми я дават някъде под джоба на багажника ама не я намерих там или не съм я видял кат отворих .Моля помогнете че не искам да съм с кабелче допълнително както съм сега,искам да е както е била (понеже трябва само почистване на масата)

Коментар

lubomm написа:
              ...ама не я намерих там или не съм я видял кат отворих .Моля помогнете че не искам да съм с кабелче допълнително както съм сега,искам да е както е била (понеже трябва само почистване на масата)
              Добре де... мислиш ли, че след като за десет дни никой не ти е отговорил конкретно ще се намери все пак някой, който знае? След, като не могат да ти се свалят корите (или не знаеш, как става) пусни една нова маса и готово! Маса спокойно можеш да вземеш и от капака т.е. петата врата! Все пак тя е свързана към купето с метални панти, метална ключалка...
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
              X