мареята ми има подгрев на задно стъкло и огледала ,та като натисна копчето за подгрева на задно стъкло огледалата ми се размръзяват и индикацията на датчика свети ,но задното подгряване не баца .Идея какво може да е и има ли някъде снадка да проверя там че не ми се отваря отзаде корите .Ако можете да дадете идея какво да проверя или как да разглобя отзаде зада проверя на задно стъкло иде ли тока ще съм ви много благодарен ако споделите.А забравих проверих си всички бушони защото не можах да разбера кой е въпросния бушон който е 30 ампера и са наред ,ако може и да ми покажете кой е точния бушон да го проверя пак .Мерси на отзовалите се
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помогнете за подгрева на задно стъкло при мареята 1.9 тд100
Collapse
X
-
lubomm написа:Със шлаух е не е с контакни клеми така ама незнам нито как се разглобява отзаде нито в кой край е да го разглобя ,а сега се боря и със размразяването на задна врата понеге по колата има поне 15 мм лед и е кат едно кубче ледFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Сваляш някоя от корите около стоповете, и под стопа ще видиш един дебел черен кабел, хванат с болт с глава 13 мм за купето. Ето как изглежда в Брава: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...524662ред.: Ако кабелите ти минават изцяло през гумения маншон горе, минуса може и да не е там дето съм дал в горния линк.
Коментар
-
Humppa
Ъъъъ, малко офтопик!Много се ядосвам, като мо замръзват чистачките на Бравото. И предните, и задната. Продават ли се някъде подгреватели от сорта на ваденка, които мога да залепя на стъклата точно под чистачките (и 3-те) за да предоствратявам тяхното замръзване? Естесвено тези подгреватели ще ги включа към бутона "подгрев на задното стъкло"евентуално с увеличаване капацитета на предпазителя...
Коментар
-
никой ли не знае къде се намира масата на задното подгряване че при мен разглобяването на корите на колонката е много сложно защото имам едни отливки за тонколони и не ми се иска да ги разглобявам ще видя ако може без разглобяване ,та затова ми трябва точно къде е.Намерих и една схема сега ще я сложа .Aма не могада я кача пише ми разширението bmp не е позволено
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар