Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помогнете за подгрева на задно стъкло при мареята 1.9 тд100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помогнете за подгрева на задно стъкло при мареята 1.9 тд100

мареята ми има подгрев на задно стъкло и огледала ,та като натисна копчето за подгрева на задно стъкло огледалата ми се размръзяват и индикацията на датчика свети ,но задното подгряване не баца .Идея какво може да е и има ли някъде снадка да проверя там че не ми се отваря отзаде корите .Ако можете да дадете идея какво да проверя или как да разглобя отзаде зада проверя на задно стъкло иде ли тока ще съм ви много благодарен ако споделите.А забравих проверих си всички бушони защото не можах да разбера кой е въпросния бушон който е 30 ампера и са наред ,ако може и да ми покажете кой е точния бушон да го проверя пак .Мерси на отзовалите се

След, като ти работи подгряването на огледата търси проблема от жицата към реотаните на стъклото отзад. Не знам при Мареа дали има контактори, или връзката на петата врата с купето е посредством жици с гумен шлаух, но провери задължително тази точка!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Със шлаух е не е с контакни клеми така ама незнам нито как се разглобява отзаде нито в кой край е да го разглобя ,а сега се боря и със размразяването на задна врата понеге по колата има поне 15 мм лед и е кат едно кубче лед

Коментар

lubomm написа:
        Със шлаух е не е с контакни клеми така ама незнам нито как се разглобява отзаде нито в кой край е да го разглобя ,а сега се боря и със размразяването на задна врата понеге по колата има поне 15 мм лед и е кат едно кубче лед
        Еми... взимай мултицет, поразглоби и замервай! На едно Пежо комби на 4 години му бе прекъснала подобна жица макар за третият стоп, който консумира доста по-малко енергия... А, как се разглобява-да се включат колегите с Мареи! Отностно замръзването на уплътненията има тема в Консултации...

Коментар

Ако е седан се маха задна седалка през багажника се отвиват болтове на кората.Кабелът е,ако не се лъжа,от лявата страна.Долната седалка има болтове,откъм краката,а облегалката се надига нагоре и навътре
          фиат мареа 1.6 16v 97г

Коментар

комби е ама ще видя как ще я разкостя таз задна врата и ще намера кабелите ама мисля че няма да е от там проблема .А бушона кой е със сигурност някой да каже ако знае (въпреки че мисля че не е и от него защото имам подгрев на огледалата ама за всеки случай да го проверя)

Коментар

Ако бушона е изгорял няма да ти свети лампичката на самото копче, така поне мисля.
              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Предполагам и съм почти сигурен че проблема се крие в ограденото с червено.
                Прикачени файлове
                FIAT PUNTO 1.7 TD
                CITROEN XSARA 1.8 16V VTS EXCLUSIVE

Коментар

TOKATA написа:
                  Точно така... и аз се придържам към първото си мнение!

Коментар

TOKATA написа:
                    Проверих проблема не ми е от там и тоци няма до отзаде ха сега други идеи

Коментар

Извинявам се на задния прозорец нямам минус(това ми излезе болката ) .Ха сега някой знае ли къде се вързва тоз проклет минус в купето

Коментар

Сваляш някоя от корите около стоповете, и под стопа ще видиш един дебел черен кабел, хванат с болт с глава 13 мм за купето. Ето как изглежда в Брава: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...524662ред.: Ако кабелите ти минават изцяло през гумения маншон горе, минуса може и да не е там дето съм дал в горния линк.

Коментар

Мерси за инфото Оги .Ама при мен има едни тонколони ляти направо върху корите от предния собственик ,хубави са но незнам как да откача корите и затова питам точно къде е, и ако може без махане на корите да стане ,и става въпрос за марея уикенд

Коментар

Ъъъъ, малко офтопик!Много се ядосвам, като мо замръзват чистачките на Бравото. И предните, и задната. Продават ли се някъде подгреватели от сорта на ваденка, които мога да залепя на стъклата точно под чистачките (и 3-те) за да предоствратявам тяхното замръзване? Естесвено тези подгреватели ще ги включа към бутона "подгрев на задното стъкло"евентуално с увеличаване капацитета на предпазителя...

Коментар

никой ли не знае къде се намира масата на задното подгряване че при мен разглобяването на корите на колонката е много сложно защото имам едни отливки за тонколони и не ми се иска да ги разглобявам ще видя ако може без разглобяване ,та затова ми трябва точно къде е.Намерих и една схема сега ще я сложа .Aма не могада я кача пише ми разширението bmp не е позволено

Коментар

Working...
                              X