Здравейте, проблема се яви онзи ден като заваля първия сняг. Запалих колата и излязях да чистя от снега, както работеше и угасна и до там. Мъчих да запаля , но нищо мислех че е горивна помпа но не е. Замерихме работи. Оказа се бушон.Проблема е че окъсява и гори всеки път щом дам на контакт и не стига ток то помпата. Кажете какво може да дава на късо. Бушона при мен е изобразен като цигара или нещо такова колата е Bravo 1.6 1997г. има и климатик. Моля помагайте.Ако сложа жичка на мястото на бушона за да я придвижа до някои сервиз може ли нещо да изгори?Оказа се че бушончето което е сложено там (явно от предишния собственик или някой друг) е по-слабо от указаното в книжката на колата!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с паленето на Bravo - надявам се решен
Collapse
X
-
Моята помпа си е наред, за колегата незнам, но аз запалих. На мен също ми падна акумулатора от мъчене. Бушона е на средния ред, пред последен ( при мен е изобразен като димяща цигара, от вътрешната страна на капака на бушоните). nasosupastar провери дали не ти е влязла вода при моторчето на чистачките и тогава сменяй бушоните и пали, защото май моето изгоря, ама днес неможах да сваля рамената, нещо са запекли. Може и да е друг проблема, не гарантирам, че е това.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар