Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

прецакаха ми се чистачките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

прецакаха ми се чистачките

Здравейте,прецакаха ми се чистачките. Работят само на бързи обороти, а на останалите две позиции не работят.От какво може да е.

Може от лостчето да не ти сработват пластинките за бавни обороти. Чува ли се някакъв звук от включване на реле когато пуснеш на бавни обороти? Провери за всеки случай и отпред моторчето данеби нещо да се е прецакало за бавните обороти . Успех с отстраняването на проблема.п.с. Кажи също каква кола караш за да не сме в недоумение
    Fiat Tipo 1.4 91 AGT cat.
    Fiat Marea 1.6 16v 99

Коментар

А на мен ми се прецака голямата чистачка - вее се на лято и на дясно, счупило се е това което го предържа по долу. Какво мога да направя
      Grande Punto 1.3 75 hp
      Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

опс извинявайте за колата.Брава 1.9 Д

Коментар

Re: прецакаха ми се чистачките

mitakkk написа:
          Здравейте,прецакаха ми се чистачките. Работят само на бързи обороти, а на останалите две позиции не работят.От какво може да е.
          Вероятно релетата в електронния модул на моторчето. (Първата снимка) Възможно е и прекъснат контакт в ключа за управление.
          staik написа:
          А на мен ми се прецака голямата чистачка - вее се на лято и на дясно, счупило се е това което го предържа по долу. Какво мога да направя
          Превъртели шлици или недозатегната гайка. Евентуално извадена ябълка на раменния механизъм. Опитай първо да затегнеш гайката на рамото на чистачката.
          Прикачени файлове
          Fiat Marea 1.8i 16V
          Fiat Tipo 1.4i 8V
          Fiat Punto 1.6i 8V
          www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Значи оказаха се четките на елктромоторчето. Купих нови четки, малко беше играчка докато паснат (трябваше да се изпилят), но сега всичко е окей.

Коментар

Working...
            X