В моята кола няма монтирани задни говорители , но има изведени кабели в багажника от ляво и дясно под корите . На задната кора няма направени отвори за монтаж на говорители.Въпроса ми е , знае ли някои какви размери говорители могат да се поставят без да се реже за това ламарината под кората .Моля,даите инфо защото ми предстои закупуване на говорители и съм се насочил към елипси 3 ленти . :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задни говорители за МАРЕЯ седан
Collapse
X
-
Колега предполагам че за да поставиш говорители само с рязане на кората но не и на ламарината ще станат само плитки и сравнително малки говорители, все пак колко е разстоянието между кората и ламарината?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
batproho написа:Колега предполагам че за да поставиш говорители само с рязане на кората но не и на ламарината ще станат само плитки и сравнително малки говорители, все пак колко е разстоянието между кората и ламарината?Стило 1.6
Коментар
-
Аз си мисля за нещо но не зная дали е верно; Ако примерно се сложат на местото на задните кори едни второупотребни предни няма ли да стане те и без друго са си с място за говорители...или пък ако не пасва дължината то поне да се изреже долната им част и да се снаде. Не зная дали разсъждавам правилно ама това ми идва на ума.Fiat Tipo 1.4 91 AGT cat.
Fiat Marea 1.6 16v 99
Коментар
-
colega написа:batproho написа:Колега предполагам че за да поставиш говорители само с рязане на кората но не и на ламарината ще станат само плитки и сравнително малки говорители, все пак колко е разстоянието между кората и ламарината?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар