Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

за триене!!!!!!!!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

за триене!!!!!!!!!!

колеги помагайте,искам да си сложа в колата нещо от горепосочените,просто искам ката се кача вмойта калинка да имам що годе добра мултимедия. искам да свържа въпросния монитор към Си-Дито в колата, то има АУКС и Ю еС Би,искам да гледам клипове и филми,ето един линк,какво мислите за него и дали ще мога да го свържа,да си гледам на монитора а звука да минава през Си-Дито? ето и линка: http://www.germanos.bg/e-germanos_bg...винявам се,ако вече има такава тема,но понеже и аз както и други колеги съм нов и не можах да намеря такава тема,ще се радвам да ми помогнете колеги.
    Lancia Y, 1.1, 2000г.-първата любов! Сегашна любовница - Фиат Добло 2002г, 1.2 пак бензин......като цяло винаги верен на марката!

Немога да изкажа най-компетентното мнение по въпроса ти защото още не съм се зарибил по дисплеи в колата и други такива гъзарийки,но ще ти дам един съвет.Не си взимай "Diva" какъвто е този който си си харесал.Имам колега който си смени 3 пъти МП3 плеара който също беше с touchscreen.А и защо гледаш в магазин като Germanos,а не някъде където се занимават само с car entertainment.Все пак така ще си сигурен че ще си вземеш нещо качествено,но със сигурност ще трябва и да си приготвиш сумата за "Diva"-ta x 2 може и малко отгоре.И друго ако си с обикновен МП3 плеар едва ли ще успееш да го свържеш с монитора,по скоро ще ти трябва DVD плеар,но все пак по този въпрос да говорят по запознатите
    Fiat Punto 1.7TD ELX 70hp 1998 г.
    Seat Arosa 1.0 50hp 1998 г.

No one ever really dies

Коментар

Re: искам: монитор/дисплей/тъч скрийн/ТВ в колата

kalinko написа:
      колеги помагайте,искам да си сложа в колата нещо от горепосочените,просто искам ката се кача вмойта калинка да имам що годе добра мултимедия. искам да свържа въпросния монитор към Си-Дито в колата, то има АУКС и Ю еС Би,искам да гледам клипове и филми,ето един линк,какво мислите за него и дали ще мога да го свържа,да си гледам на монитора а звука да минава през Си-Дито? ето и линка: http://www.germanos.bg/e-germanos_bg...винявам се,ако вече има такава тема,но понеже и аз както и други колеги съм нов и не можах да намеря такава тема,ще се радвам да ми помогнете колеги.
      ми то е лесно няма ти трябва почти нищо "FM трансмитер и USB памет с инсталирани филми и клипове" отговора се крие в това ... имаш вграден трасмитер задаш му на коя честота да излачва на FM скалата и Радиото на ЦДто му задаваш същата честота да слуша и си готов ... няма ти трябват нито кабели нито AUX-a , Не че е проблем да се направи с кабел през АУХ на ЦДто. Доколкото разбирам няма нужда от нищо самият Дисплеи си има слот за УСБ и чете филми във почти всички познати формати , ПРОТИВ СКУКАКат. ERP : 0088.1801.3009Производител : DIVAДисплей : 17.8cm(7")Поддържани медии : JPEG,MP3,WMA,DivX, XvidСвързаност : AV,AV,USBТехнически характеристики : Bграден TV тунер , поддържа NTSC/PAL/SECAM системиUSB : Слот за карта памет : Комплекта включва : FM трансмитер и USB памет с инсталирани филми и клипове сега немога разбера само трансмитера дали е вграден в то дисплеи или външен ... ако е външен вероятно се изплва Кабел JACK STEREO 3.5 милиметра или нешо такова беше буксата и се вклучва в трансмитера (които може да бъде скрит някъде задане се вижда и да стърчат кабели) а може и дирекно да се вклучи в АUX на CD-то ... въпрос на избор ( само незнам дали поддържа тва чудо опция за субтитри , и субтитри на кирилица)
      >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
        kalinko написа:
        ми то е лесно няма ти трябва почти нищо "FM трансмитер и USB памет с инсталирани филми и клипове" отговора се крие в това ... имаш вграден трасмитер задаш му на коя честота да излачва на FM скалата и Радиото на ЦДто му задаваш същата честота да слуша и си готов ... няма ти трябват нито кабели нито AUX-a , Не че е проблем да се направи с кабел през АУХ на ЦДто. Доколкото разбирам няма нужда от нищо самият Дисплеи си има слот за УСБ и чете филми във почти всички познати формати , ПРОТИВ СКУКАКат. ERP : 0088.1801.3009Производител : DIVAДисплей : 17.8cm(7")Поддържани медии : JPEG,MP3,WMA,DivX, XvidСвързаност : AV,AV,USBТехнически характеристики : Bграден TV тунер , поддържа NTSC/PAL/SECAM системиUSB : Слот за карта памет : Комплекта включва : FM трансмитер и USB памет с инсталирани филми и клипове сега немога разбера само трансмитера дали е вграден в то дисплеи или външен ... ако е външен вероятно се изплва Кабел JACK STEREO 3.5 милиметра или нешо такова беше буксата и се вклучва в трансмитера (които може да бъде скрит някъде задане се вижда и да стърчат кабели) а може и дирекно да се вклучи в АUX на CD-то ... въпрос на избор ( само незнам дали поддържа тва чудо опция за субтитри , и субтитри на кирилица)
        значи колега според тебе работата ще стане,само не мога да разбера защо много хора са против ДИВАТА,аз като се замисля то повечето електроника и ел. уреди са от азиатски произход,за това се чудя дали да го взема,проблема ми е тъй като не съм се занимавал кой знае колко с кар аудио и милтимедия и не знам дали ще мога да се справя,ама тъй както ти го обясняваш явно не е кой знае колко сложно. да не се набутам са мо да се пусна в този филм и накрая да не излезе нищи,но щом има Ю еС Би,мисля,че ще стане номера на китайката.
        Lancia Y, 1.1, 2000г.-първата любов! Сегашна любовница - Фиат Добло 2002г, 1.2 пак бензин......като цяло винаги верен на марката!

Коментар

Невиждам проблем според писаното да го ползваш то си пише че си има кодеци за въпорсните мултимедии и чере през USB ,а дали през трансмитер , или през кабел ще подаваш аудио сигнала на ЦДто зада го ползваш като усилвател си е твои личен избор.По горе е колегата е Искал да ползва за Плеар самото ЦД понеже нали някои имат опция за Видео .... и подаване на видео сигнал към външен източник... (секи загубен Телевизор или монитор с видео вход S-VIDEO RCA) ... невиждам проблеми да го ползваш. Само се увери ,че наистина въпросният Дисплеи наистина ,чете филми и музика през УСБТО и има Аудио Изход (букса за слушалки)
          >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

От трансмитера на тази Дива нищо не става. Директно може да го изхвърлиш, поне от това, което аз съм виждал. За сметка на това от изхода за слушалки на дивата с едно 3.5 мм жакче в аукса на плеара и си свиркаш. Познавам двама с такива телевизорчета в колата и си работят супер. Но и двамата не успяха да разберат как да си подкарат субтитрите на дивХ-а. Само, че до колкото помня не са тъчскрин. С подобен дисплей съм виждал един "лаптоп" слайдер на Гигабайт, но цената беше около 1000 лв.
            Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
            Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
            -------------------------------------------------------------

Коментар

колеги проблема решен,днес турих на каручката ми ДВД плейър с 7" дисплей+тъч скрийн, и все още не ми е останало време да го пробвам но се надявам и утре това да стане.а,що се отнася до "старото" Си-Ди,продавам го,ако някой се интересува на ЛС. или в обявите. снимки на ДВД-то утре!!!

Коментар

Working...
              X