Добър вечер колеги,От няколко дена индикатора на задна лява врата не работи(не отчита кога е отворена и кога затворена вратата),днес ми писна от ровене по кори кабели и реших да споделя да неби някои да има решение(да е патил)Другия проблем е че,жабката и пепелника нямат осветление до обяд всичко работеше не вярвам и двете лампи да са изгоряли по едно и също време,на жабката си нямам и идея как се отваря плафона както и на пепелника диода(вижда се но не знам как се сваля) Много ще съм благодарен ако се намери решение на проблемите ми :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с индикатор и осветление на Мареата
Collapse
X
-
бутон
вътре в бравата /не в дръжката /има едно бутонче то прави проблем смажи го като начало с WD 40 или масло от колата отстрани на вратата където заключва тук картинка №5 има 3 Болта с евреиска звезда http://storage.fiat-bg.org/Books/Bra...ana_Drujki.pdf - /отваря се по добре i Internet Explorer/ ако не свали кората и всичко около бравата извади е и го смени има го по магазини за електроника а може и при пантите буксата с кабела да прави проблем ама това е рядко
Реклама
Collapse
Коментар