Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с мигачите.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с мигачите.

Здравейте, имам следния проблем. Първо отказаха "аварийките", прецъка и спре. Днес обаче ми спряха и мигачите, проверих бушоните - здрави са. Въпроса ми е, как да махна кората която стои над копчето за "аварийките", на щипки ли е или трябва да махна волана за да отвия някой винт. Ако някой е имал подобен проблем ще съм благодарен да сподели релето на аварийните лесно ли се сменя.Благодаря предварително.П.с. забравих да кажа че иде реч за Пунто ELX , 1997 г.

Едва ли се маха воланът, за да свалиш въпросната кора. Предполагам, че отдолу има скрити винтове, които трябва да отвиеш, след което долната и горната кора ще се отворят като черупка. След като си видял бушоните, погледни и релето на мигачите и аварийните. Може да е изгоряло или някое краче да не прави контакт и да трябва просто да се натисне. На мен ми беше влязла вода в таблото и релетата полудяха - особено на вентилатора.Релето се държи на четири крачета - просто се издърпва и се поставя новото. Струва няколко лева.
    преди - TIPO
    сега - VOLVO XC60

Коментар

Под кората имаш 3 видии с глава на шестограм 2 те са блиско до волана 3тата е завряна долу до лоста за отваряне на предния капак ... отвиваш ги и се сваля долната кора ...
      >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Working...
      X