здравейте колеги проблема е следния след като включа бутона за аварийните светят само левите мигачи като включа лоста на мигачите в посока за надясно проблема изчезва проверих бушоните всички са здрави колата е Браво 1.6 16в 97’
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с аварийните
Collapse
X
-
Провери бутона като за начало! Аз съшо имах такъв проблем на типо-то и се оказа бутона! Вярно че при Браво е по-различен ама е възможно!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
sotir27 написа:Здравейте колеги. И аз имам същия проблем на фиат типо 93г. Лесно ли се сваля или трябва да ходя на ел. майстор? Ново ли бутонче трябва да сложа?Предварително Ви благодаря.
Коментар
-
ми не нямам но сам в отпуск от утре и ще го сваля да видя имам съмнения че не дава хубав контакт понеже е сменяно таблото заради едни идиоти с оверки дето решиха че касетофона е скъп даже не са успели да го свалят а само ми начупиха конзолата та при смяната може да не е вкарана добре буксата или там както е устроено зад бутона но ще проверяlive is too short to drive VW
Коментар
-
Здравей те,колеги!От 5 дни съм собственик на Марея Уикенд 1.8 16V и понеже е първия Фиат,който притежавам, имам доста въпроси Но по ред-бутона на аварийните свети при контокт но..не включва аварийните От това което изчетох,останах с впечатлението,че трябва да сваля централната колона,за да проверя/сменя/ този бутон Така ли е?Благодаря предварителноMAREA WEEKEND 1.8 16V`98
ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.
Коментар
-
plamenHART написа:Здравей те,колеги!От 5 дни съм собственик на Марея Уикенд 1.8 16V и понеже е първия Фиат,който притежавам, имам доста въпроси Но по ред-бутона на аварийните свети при контокт но..не включва аварийните От това което изчетох,останах с впечатлението,че трябва да сваля централната колона,за да проверя/сменя/ този бутон Така ли е?Благодаря предварителноSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:plamenHART написа:Здравей те,колеги!От 5 дни съм собственик на Марея Уикенд 1.8 16V и понеже е първия Фиат,който притежавам, имам доста въпроси Но по ред-бутона на аварийните свети при контокт но..не включва аварийните От това което изчетох,останах с впечатлението,че трябва да сваля централната колона,за да проверя/сменя/ този бутон Така ли е?Благодаря предварителноMAREA WEEKEND 1.8 16V`98
ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар