Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с аварийните

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем с аварийните

здравейте колеги проблема е следния след като включа бутона за аварийните светят само левите мигачи като включа лоста на мигачите в посока за надясно проблема изчезва проверих бушоните всички са здрави колата е Браво 1.6 16в 97’
    live is too short to drive VW

Провери бутона като за начало! Аз съшо имах такъв проблем на типо-то и се оказа бутона! Вярно че при Браво е по-различен ама е възможно!
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

ами то може ли да се прецака на половина в смисъл как е устроено мойе ли да не работи само едната страна или не работят и двете ако е повредено

Коментар

Може. Зависи как е направен бутона.

Коментар

Може, може - две отделни вериги затваря бутона за аварийките.

Коментар

Здравейте колеги. И аз имам същия проблем на фиат типо 93г. Лесно ли се сваля или трябва да ходя на ел. майстор? Ново ли бутонче трябва да сложа?Предварително Ви благодаря.

Коментар

sotir27 написа:
              Здравейте колеги. И аз имам същия проблем на фиат типо 93г. Лесно ли се сваля или трябва да ходя на ел. майстор? Ново ли бутонче трябва да сложа?Предварително Ви благодаря.
              Опа, твойто е като на бившата ми Темпра.Извади копчето като махнеш корите около волана. Махни черното капаче внимателно! Спомням си че имаше едни много чупливи крачета. Вътре трябва да има наредени "U" образни пластинки, които са омекнали. Много внимавай да не загубиш някоя.Има и 2-ри вид бутони, които не са с такива пластини, но те дефекти не дават.

Коментар

Ако имаш аларма, вързана към мигачите, първо изключи нея и провери пак.
                Fiat Marea 1.8i 16V
                Fiat Tipo 1.4i 8V
                Fiat Punto 1.6i 8V
                www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

сигурно е от бутона понеже като е махнат и не ми работят на мен мигачите-явно има нещо общо и с твоя случай.нямаш ли познат от който да вземеш да пробваш само ?
                  1.6 16v Abarth

Коментар

ми не нямам но сам в отпуск от утре и ще го сваля да видя имам съмнения че не дава хубав контакт понеже е сменяно таблото заради едни идиоти с оверки дето решиха че касетофона е скъп даже не са успели да го свалят а само ми начупиха конзолата та при смяната може да не е вкарана добре буксата или там както е устроено зад бутона но ще проверя

Коментар

Здравей те,колеги!От 5 дни съм собственик на Марея Уикенд 1.8 16V и понеже е първия Фиат,който притежавам, имам доста въпроси Но по ред-бутона на аварийните свети при контокт но..не включва аварийните От това което изчетох,останах с впечатлението,че трябва да сваля централната колона,за да проверя/сменя/ този бутон Така ли е?Благодаря предварително
                      MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
                      ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.

Коментар

Ако с мигачите всичко е ок, а липсват само аварийни - да, това трябва да направиш.
                        Fiat Marea 1.8i 16V
                        Fiat Tipo 1.4i 8V
                        Fiat Punto 1.6i 8V
                        www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Rokambol написа:
                          Ако с мигачите всичко е ок, а липсват само аварийни - да, това трябва да направиш.
                          Благодаря!Мигачите са наред,прочетох във форума темата за свалянето на централната конзола.
                          MAREA WEEKEND 1.8 16V`98

Коментар

plamenHART написа:
                            Здравей те,колеги!От 5 дни съм собственик на Марея Уикенд 1.8 16V и понеже е първия Фиат,който притежавам, имам доста въпроси Но по ред-бутона на аварийните свети при контокт но..не включва аварийните От това което изчетох,останах с впечатлението,че трябва да сваля централната колона,за да проверя/сменя/ този бутон Така ли е?Благодаря предварително
                            Честито и ... с кеф да си я караш. Но искам да знаеш едно - ЗДРАВЕЙТЕ се пише слято!
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                              plamenHART написа:
                              Честито и ... с кеф да си я караш. Но искам да знаеш едно - ЗДРАВЕЙТЕ се пише слято!
                              Благодаря!Грешката е моя,забрахих "преглед"-а... :D
                              MAREA WEEKEND 1.8 16V`98

Коментар

Working...
                              X