Ами утре чакам да пристигнат кабелите и усилвателя и ще го правя в четвъртък че съм почивка. Ще пусна и снимки как съм го измайсторил.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кабели за усилвател
Collapse
X
-
Еми ако нямаш управление на субуфер от CD-то просто со взимаш едно ключе и прекъсваш рем-а . Примерно извеждаш кабелчето на remote-а да мине някаде покрай таблото или покрай пепелника там,слагаш му ключето и го пускаш да си продължава към усилвателяFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
колеги даите малко акъл че нещо не се получава при мен.усилвател тъндър бас pioneer 308d 12-ka.но нещо не сам доволен от баса.дали е възможно да е от захранващия кабел мисля че е 6 квадрата.баса сам го барзал на мостов режим и сам го жарзал пак мостово на усилвателя но на мостов режим го дават 4 ома а ас сам го натоварил с 8 ома бас.помогнетеfiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
superfiata написа:колеги даите малко акъл че нещо не се получава при мен.усилвател тъндър бас pioneer 308d 12-ka.но нещо не сам доволен от баса.дали е възможно да е от захранващия кабел мисля че е 6 квадрата.баса сам го барзал на мостов режим и сам го жарзал пак мостово на усилвателя но на мостов режим го дават 4 ома а ас сам го натоварил с 8 ома бас.помогнетеКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
Баса със сигурност не е 8 ома, или 4 или 2 е.Много неясно си писал колега.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Видях, че по-напред стана въпрос за захранваш кабел. Заеб#те ги тези китайските, дето ги продават по магазините за автоозвучаване. Вземете си български електроженен кабел. Цената е почти еднаква, но първо, че изолацията му е гумирана и в пъти по-добра, и второ китайските ги пишат 16мм^2, а те реално са някъде около 14...Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Теоретично 10мм^2 са достатъчни за киловат (при допустима плътност на тока 8 А на мм^2). Идеята е не дали кабела ще издържи тока, протичащ по него, а падът на напрежение да е възможно най-малък. Тук, важи принципа колкото повече, толкова повече, защото при такова ниско напрежение всеки волт е от значениеAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар