Здравейте,имам проблем с типото.Модела му е 1.6 AGT,91 година..Сутринта централното не отключи вратите.Алармата изпюка но нищо и се наложи да използвам ключа.След това,преди да я запаля забелязах че бензиномерът работи без да съм дал на контакт.В момента в който дадох контакт чистачките се включиха на бързи обороти,без да са включени от лосчето.От там нататък колата съвсем се побърка.Започнаха да светят габаритите,парното отказа.Централното ту работи,ту не.Махнах контакта и чистачките спряха,но габарите продължиха да светят.Прегледах бушоните,всичко изглежда на ред.Моля ви,помогнете....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Типото лудна
Collapse
X
-
Може от дъжда да е дало накъсо някаде (ключалките) и от това да е тоя цирк или пък накъде от лош контакт или лоша маса...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
2 - 3 подобни случая съм имал от попаднала вода върху таблото с релетата и бушоните ако е от това се подсушава добре не е зле да се извадят и релетата да се отворят и вътре да се подсушат. На едното Типо си поиграхме да открием от каде влиза водата оказа се от кофти залепване на предното стъкло от ляво към колонката влизаше вода и капеше точно върху таблото
Коментар
-
Благодаря за отговорите.Вариянта с релетата ми изглежда наи-вероятен,защото като ги свалих и поставих на ново днес изчезнаха чистачките изцяло,докато преди това не можеха изобщо да се изкючат,както и парното спря окончателно да работи.Обаче пък за сметка на това сега габарите започнаха да светят постоянно,дори когато контактния ключ е изваден Утре ще разглобя релетата и ще ги подсуша със сушоара ако трябваДано от утре пак да имам колаЩе напиша какво е станало.Ако все пак някои има и други конкретни предположения,ще бъда благодарен ако ги сподели.
Коментар
-
Nikito написа:Благодаря за отговорите.Вариянта с релетата ми изглежда наи-вероятен,защото като ги свалих и поставих на ново днес изчезнаха чистачките изцяло,докато преди това не можеха изобщо да се изкючат,както и парното спря окончателно да работи.Обаче пък за сметка на това сега габарите започнаха да светят постоянно,дори когато контактния ключ е изваден Утре ще разглобя релетата и ще ги подсуша със сушоара ако трябваДано от утре пак да имам колаЩе напиша какво е станало.Ако все пак някои има и други конкретни предположения,ще бъда благодарен ако ги сподели.
Alfa 145 QV Turbo
Fiat Brava JTD '01
Коментар
-
Проблема излезе че идва от таблото за бушоните.Не беше мокро,не знам как така се е развалило,но го смених и всичко заработи нормално...По автоморгите се оказа доста търсена част,и почти никъде нямаше ,а където имаше искаха нереални цени надминаващи 70-80 лв...Италянеца спаси положението за 35
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар