Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дебитомер Фиат Браво 1.9 JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дебитомер Фиат Браво 1.9 JTD

Преди време бях писал ,че ми се струва че 1.9 Тд 100 дърпа повече , всеки ме посаветва различно нещо , ето какво направих аз от всичко това , разкачих най-накрая дебитомера и както казаха колегите ако няма разлика в варвенето е заминал , така и стана нямаше никаква разлика за 10 минути каране близо , сега ще кача снимка да не съм откачил нещо друго щот съм малко индянец , от вас колеги искам да дадете савет от каде и за колко пари ще мога да си го купя и дали със сигорност е това благодаря предварително Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1.9 JTD

Re: Дебитомер Фиат Браво 1.9 JTD

atletikos написа:
    Преди време бях писал ,че ми се струва че 1.9 Тд 100 дърпа повече , всеки ме посаветва различно нещо , ето какво направих аз от всичко това , разкачих най-накрая дебитомера и както казаха колегите ако няма разлика в варвенето е заминал , така и стана нямаше никаква разлика за 10 минути каране близо , сега ще кача снимка да не съм откачил нещо друго щот съм малко индянец , от вас колеги искам да дадете савет от каде и за колко пари ще мога да си го купя и дали със сигорност е това благодаря предварително Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
    Правилната букса е!
    ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Ауто+ 131лв с ДДСс гаранция 1година.Питай ги за гаранцията, че май вече искат монтаж от тяхна страна, за да важи.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Вчера ги гледах , по 210 са бош , не е ли по добре да си купя бош от някой свестен колега , отколкото китаиско.. И пак да подпитам , да не би колата да е влезнала след откачването в сервизен режим и затова да не съм осетил разлика защото я карах 10-минути само , да не се фърла в приключения че и без това съм зле с парите
        Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

atletikos написа:
          Вчера ги гледах , по 210 са бош , не е ли по добре да си купя бош от някой свестен колега , отколкото китаиско.. И пак да подпитам , да не би колата да е влезнала след откачването в сервизен режим и затова да не съм осетил разлика защото я карах 10-минути само , да не се фърла в приключения че и без това съм зле с парите
          Дай 190лв и ще ти дам оригинален Бош.Ама ако послушаш Емзо ще излезеш на далавера. А преди да купуваш дебитомер замери ли този колко волта ти дава, като изходно напрежение?
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Колеги, при ваденето на тази букса може ли да стане фал някакъв - лампи да светят... или нещо от рода.
            I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......

Коментар

cls618 написа:
              Колеги, при ваденето на тази букса може ли да стане фал някакъв - лампи да светят... или нещо от рода.
              Не. Само я вади при загасена кола и да не си на контакт. Ще запише грешка, но няма да ти свети сигнална лампа ако караш с изключена букса.

Коментар

Проблема беше намерен както предполагахме дебитомера с компютър , ако някои някога ходи да знае че ако има първоначално грешка , изчистят я , след това да обърне един кръг и пак да го закачат поне при мен така излезе ,130 лева от мареа жтд бош. Разликата във вървенето е доста голяма ! ето затова и в една по стара тема бях написал че не е вазможно тд100 да дърпа повече..
                Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

atletikos написа:
                  Проблема беше намерен както предполагахме дебитомера с компютър , ако някои някога ходи да знае че ако има първоначално грешка , изчистят я , след това да обърне един кръг и пак да го закачат поне при мен така излезе ,130 лева от мареа жтд бош. Разликата във вървенето е доста голяма ! ето затова и в една по стара тема бях написал че не е вазможно тд100 да дърпа повече..
                  Не, че много се разбра от написаното, но горе долу се схваща идеята.Да те питам като казваш, че дебитомера е от Мареа, да не би да си сложил такъв втора употреба?
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Чак ме беше страх да ти обесня че е втора употреба , понеже незнам дали ще можеш да разбереш Колега.Честно казано предпочитам да си взема БОШ 2-ра употреба отколкото Китайски нов
                    Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Значи и в предишна тема ти писах, ти не ме вземаш насериозно !Как ще вземеш ВТОРА УПОТРЕБА дебитомер за 130лв, като ЧИСТО НОВ, ОРИГИНАЛЕН БОШ е 130лв с 1 ГОДИНА ГАРАНЦИЯ ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_22
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

atletikos написа:
                        Чак ме беше страх да ти обесня че е втора употреба , понеже незнам дали ще можеш да разбереш Колега.Честно казано предпочитам да си взема БОШ 2-ра употреба отколкото Китайски нов
                        A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

emzo написа:
                          Значи и в предишна тема ти писах, ти не ме вземаш насериозно !Как ще вземеш ВТОРА УПОТРЕБА дебитомер за 130лв, като ЧИСТО НОВ, ОРИГИНАЛЕН БОШ е 130лв с 1 ГОДИНА ГАРАНЦИЯ ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_22
                          Покажи ми каде точно видя тази оферта , защото аз за 130 само китаиски намерих
                          Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

^|
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

atletikos написа:
                              emzo написа:
                              Покажи ми каде точно видя тази оферта , защото аз за 130 само китаиски намерих
                              Ауто Плюс! Аз го купих чисто нов от там за 135 лв - Bosch в оригинална опаковка и т.н.!!!

Коментар

Working...
                              X