Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос загадка за мигачи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос загадка за мигачи

Здравейте колеги ! Отскоро съм във форума и засега всичко е ток с Бравото ми. Само че, днес излезе един фин проблем, изведнъж спряха да работят и 2та мигача (предни+задни) и аварийките. На таблото изобщо не индикира нищо, бушоните до един са здрави, някой има ли предположение ? Благодаря предварително.
    Impossible is nothing !

мoже би реле или прекъснат кабел.
    F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
    F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX

Коментар

Ако е реле, къде се намира то ? Ако е прекъснат кабел трябва да е някъде на главния, преди да се разклони напред и назад ?
      Impossible is nothing !

Коментар

Според мен е ключа за аварийни. Но все пак може да е навсякъде проблема.

Коментар

Релето битрябвало да е при бушоните, но провери дали идва ток до бушона

Коментар

chaveto написа:
            Според мен е ключа за аварийни. Но все пак може да е навсякъде проблема.
            Ключа за аварийните е прецакан

Коментар

съгласен сам с колегите chaveto и lubomm и при мен го имаше тоя проблем с нов ключ всичко се оправи
              AUDI 1.8 20V TURBO
              ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

И аз съм съгласен с колегите - ключа за аварийните. Може просто да има лош контакт. Един път бях свалил средната конзола и се чудех що нямам мигачи
                Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Колеги, имам проблеми със заден ляв мигач на браво.При натискане на спирачката прави накъсо със мигача и започва едно лудо мигане, все едно лампата на мигача е изгоряла.Някой имал ли е подобен проблем и как е успял да го оправи?Благодаря предварително
                  За да накараш някой да шофира внимателно не ти трябват знаци и глоби,а 10-сантиметрови шипове на волана.
                  FIAT STILO 1,9 Multijet 120 hp, Ex FIAT Bravo 1.4, 12 v

Коментар

zaxemil написа:
                    Колеги, имам проблеми със заден ляв мигач на браво.При натискане на спирачката прави накъсо със мигача и започва едно лудо мигане, все едно лампата на мигача е изгоряла.Някой имал ли е подобен проблем и как е успял да го оправи?Благодаря предварително
                    Най-вероятно минуса не дава хубав контакт.

Коментар

zaxemil написа:
                      Почисти си хубаво всички клеми и контакти на стоповете. Оттам е проблема. И при мен беше така, като натисна спирачката и почваше да мига по-бързо
                      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Благодаря, колеги!Ще направя каквото казвате и ще черпя :P
                        За да накараш някой да шофира внимателно не ти трябват знаци и глоби,а 10-сантиметрови шипове на волана.
                        FIAT STILO 1,9 Multijet 120 hp, Ex FIAT Bravo 1.4, 12 v

Коментар

р

искараи релето което е в ключа на мигачите обикновено е синьо на цвят.отвориго и презапои трите крачета.мисля че проблема е от там.ако не заработи тогава пробваи с ключа на авариинити
                          тел.0897943620

Коментар

ivan_dice написа:
                            съгласен сам с колегите chaveto и lubomm и при мен го имаше тоя проблем с нов ключ всичко се оправи
                            Е нали и мигачите не ра6отят, каква е логиката ключа на аварийните да е развален?
                            Ex Fiat 126P
                            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS
                            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
                              Е нали и мигачите не ра6отят, каква е логиката ключа на аварийните да е развален?
                              Пробвай да махнеш буксата от копчето за аварийните и ще видиш че без него не работят мигачите. Този ключ и в двете си положения затваря вериги. Не е трудно да се разбере кои кабели свързва в положение изключено и да си направи мостчета докато си намери ново копче за да му работят мигачите.
                              Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
                              Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

Working...
                              X