Здравейте колеги ! Отскоро съм във форума и засега всичко е ток с Бравото ми. Само че, днес излезе един фин проблем, изведнъж спряха да работят и 2та мигача (предни+задни) и аварийките. На таблото изобщо не индикира нищо, бушоните до един са здрави, някой има ли предположение ? Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос загадка за мигачи
Collapse
X
-
Колеги, имам проблеми със заден ляв мигач на браво.При натискане на спирачката прави накъсо със мигача и започва едно лудо мигане, все едно лампата на мигача е изгоряла.Някой имал ли е подобен проблем и как е успял да го оправи?Благодаря предварителноЗа да накараш някой да шофира внимателно не ти трябват знаци и глоби,а 10-сантиметрови шипове на волана.
FIAT STILO 1,9 Multijet 120 hp, Ex FIAT Bravo 1.4, 12 v
Коментар
-
zaxemil написа:Колеги, имам проблеми със заден ляв мигач на браво.При натискане на спирачката прави накъсо със мигача и започва едно лудо мигане, все едно лампата на мигача е изгоряла.Някой имал ли е подобен проблем и как е успял да го оправи?Благодаря предварително
Коментар
-
zaxemil написа:Колеги, имам проблеми със заден ляв мигач на браво.При натискане на спирачката прави накъсо със мигача и започва едно лудо мигане, все едно лампата на мигача е изгоряла.Някой имал ли е подобен проблем и как е успял да го оправи?Благодаря предварителноFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
ivan_dice написа:съгласен сам с колегите chaveto и lubomm и при мен го имаше тоя проблем с нов ключ всичко се оправиEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:Е нали и мигачите не ра6отят, каква е логиката ключа на аварийните да е развален?Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар