Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Цена на реле на алтернатор за ФИАТ БРАВО 1.2 16V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Цена на реле на алтернатор за ФИАТ БРАВО 1.2 16V

Обявиха ми цена 204 лв в един сервиз за релето.Искам да знам нормална ли е цената?
    '01 Fiat Bravo SX 1.2 16V 80kW малка калинка

Каталожна цена по EPER: 51 паунда. (110 лв). Явно този сервиз работи със 100 % надценка.Временен линк за справка

Коментар

ogi28b написа:
      Каталожна цена по EPER: 51 паунда. (110 лв). Явно този сервиз работи със 100 % надценка.Временен линк за справка
      А коя година е колата има ли значение?Фиата е 2001г. въможно ли е и от това да зависи,всмисал да е друг модел...или незнам и аз
      '01 Fiat Bravo SX 1.2 16V 80kW малка калинка

Коментар

Права си, проверих за модел 98-2000. На новия двигател, 2001, регулатора е 65 паунда. Просто попитай на няколко места, не се ограничавай само на едно място. Сега да дадеш 10 % от цената на колата за реле на алтернатора - малко безсмислено ми се струва, рециклирани алтернатори има по 100 кинта сигурно, ако не и по-евтино, говорим за всичко проверено, на някои места дават и гаранция.

Коментар

58лв във Варна реле за бошов алтернатор.Самото реле не е на бош пройзводство.С гаранция 2 години.Не се сещам сега за марката,но кутийката май остана в колата.
          FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001

Коментар

За 1.2 двигател не знам как вървят, ама 50-60лв. е цял алтернатор за 1.6Така че, си направи сметка.
            Ex Fiat 126P
            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
            Alfa Romeo 147 1.6 TS
            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
            X