Някой има ли го този софтуер работещ, аз изтеглих два варианта пробвах и с двата и двата не работят. При самата инсталация минава всичко нормално после поставям един файл в работната директория и рестартирам. Постояно ми дава една грешка, че софтуера ми е изтекъл и да се свържа с дистрибутора си за последни ъпдеити. Ъпдеитите са свободни ако имам валиден лиценз. Може ли да ми кажете от къде мога да си сваля работна работеща версия или да каже ако има някакви тънкости за които незнам.П.П Незнам дали е правилният раздел, ако не е моля модераторите да ме извинят и да преместят темата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко помощ за инсталирането на Workshopdata!!
Collapse
X
-
Re: Малко помощ за инсталирането на Workshopdata!!
ripper_pz написа:Някой има ли го този софтуер работещ, аз изтеглих два варианта пробвах и с двата и двата не работят. При самата инсталация минава всичко нормално после поставям един файл в работната директория и рестартирам. Постояно ми дава една грешка, че софтуера ми е изтекъл и да се свържа с дистрибутора си за последни ъпдеити. Ъпдеитите са свободни ако имам валиден лиценз. Може ли да ми кажете от къде мога да си сваля работна работеща версия или да каже ако има някакви тънкости за които незнам.П.П Незнам дали е правилният раздел, ако не е моля модераторите да ме извинят и да преместят темата.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Реклама
Collapse
Коментар