като цяло съм доволен от резултата които постигнах като се има предвид че почти без пари ми доиде Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 4 платки от табели изход 4 ултра виолетови лампи. та ако има някои които е сложил или иска да слага да пиши да обсадим пробремите (извинявам се че немога да сложа снимки. снимки нестават лесно ултра виолетова е светлината това е светлината в дискотеката)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сложих луминисцентни лампи в кyпето.
Collapse
X
-
Fiat_Punto11 написа:EXPLICET написа:аз ги сложих под седалките и под таблотоРуски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят. Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос. Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Коментар
-
Re: осветление
Аве незнам кви пари е таз лампа и дали си залужава играчката да я копуваш най-малко 10 лева ... ако и повече и смяна пура поне 4 лева при услови ,че за 15 лева се продават с какъвто цвят искаш неонови пръчки за 12 волта...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
аз по горе писах че ми излиазоха почти без пари само лампите които намерих по 1.5 лв в бриколажа намалени заштото несе тарсили. а платките ми попаднаха без пари. аз не казвам правете го така!!!!!!!!! а аз как сам го направил ште го снимам обештавам утре ште има снимки на светло а сега ште го снимам и как свети вечер.Руски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят. Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос. Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Коментар
-
наскоро проверих какво има на магазините . много малко разновидности 2 вида неони които мен неми варшат работа заради размераРуски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят. Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос. Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар