Здравейте, сложих си теглич на Бравото и ми остана само да свържа токовете. Имам схема на , но тя е на немски, а и не ми говори особено много. Може ли някои да ми даде съвет и ако се окаже много непосилно да ходя да си търся майстор.Ето я и схемата:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свързване на ел. схема на теглич
Collapse
X
-
теглич
ами зависи какви куплунзи имаш гледам че са няколко вида с няколко извода There are 5 main stylesa) 7 pin flatb) 12 pin flat (which also accepts the 7 pin flat)c) 6 pin small round (becoming outdated)d) 7 pin small rounde) 7 pin large round (mainly vic and SA use)и може и сам да си направиш схема като гледаш по горната зависи какво ще теглиш ако е готово ремарке там би трябвало да има схема на свързване и аналогично ще извадиш кабели и от колата ако се прави можеш да си ги връзваш както сметнеш за добре ето в нета има всичко http://www.campertrailers.org/traile...ng_diagram.htm а като напишеш в нета Тегличи схема има доста видове вземи на някой производител -Български -там има схеми също
Коментар
-
Да колега.. принципно най-разпространеният стандарт е седем пинов. По стандарт са синьо, жълто, сиво, бяло, зелено, кафяво, червено, черно. Ако са така пиши ми на ЛС. Ще ти пратя схема и ще ти обясня.Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO
Коментар
-
Това са буксите на купулинга на теглича, на ремаркето трябва да са огледално свързани.1 * L * мигач Ляв * жълто *2 * 54g * Допълнителен/усилен габарит/задна/ * син3 * 31 * маса * бяло4 * R * Мигач Десен * зелен5 * 58R * Габарит Десен * кафяв6 * 54 * Спирачки * червен7 * 58L * Габарит Ляв * черноM-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
msotiroff написа:Това са буксите на купулинга на теглича, на ремаркето трябва да са огледално свързани.1 * L * мигач Ляв * жълто *2 * 54g * Допълнителен/усилен габарит/задна/ * син3 * 31 * маса * бяло4 * R * Мигач Десен * зелен5 * 58R * Габарит Десен * кафяв6 * 54 * Спирачки * червен7 * 58L * Габарит Ляв * черноFiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар