Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ми трябва за да си свържа обортомера и темп датчик...?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво ми трябва за да си свържа обортомера и темп датчик...?

Здравейте колеги Купих си табло с обортомер и темп датчик от по-горен клас пунто МК1 (защото моето няма нито едно от двете ) Свързах го всичко точно , само че не работи обортомера и температурния датчик Какво ми е необходимо за да ги подкарам
    Grande Punto 1.3 75 hp
    Croma 1.9 Multijet 150 hp

up
    Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Предполагам трябва да си сложиш температурен датчик на двигателя и след това да пуснеш проводник до него. Оборотомера си мисля, че е достатъчно само да го закачиш и ще тръгне.

Коментар

закачих го , но не тръгна . Май трябва към екото да го прекарам ?
        Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Първо трябва да си сигурен, че въпросният оборотомер работи след това, че имаш нужните проводници в инсталацията за работата на оборотомера и след това да проверяваш дали са закачени.

Коментар

Точно това ми е въпроса сега намерих това http://translate.google.com/translat...m_liczniki.htm и ще слезна долу да вияд как седат нещата някой ако разбира нещо да помага моля
            Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

То добре си го зел новото табло ама дане би да е електирчески километраж место със жило? Иначе тъпотията е следната слагаш си нов датчик за температурата от модела които си зел таблото,както са ти казали , един колега на дизел гледам беше писал ,че лампичката правила проблема за прегряване трябвало да се махне понеже като имало стрелка тя не била нужна, ма то като гледам ново табло няма такава лапичка що е писал да му се чуди човек ...Оборотомера Пин 23 или 24 на компа до таблото един кабел само в линка го има дето си го намерил. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...581&highlight= <-линка на колегата
              >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Working...
              X