Скоро си взех Фиат Браво и искам да му сложа CD обаче не искам да му прецаквам дизайна на таблото и забелязах че на оригиналния касетофон пише CD Changer control... Намерих си чейнджъри на прилични цени обаче не ми е ясно кой е съвместим и кои не с оригиналния касетофон.... някой може ли да ми помогне?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно музиката на Fiat Bravo
Collapse
X
-
peho написа:Според това тук този чейнджър трябва директно да стане.The only new CD changers that will directly fit to the Bravo/a head units are the Grundig MCD-46 and the SONY CDX-T69. If you have a MK1 Bravo/a then the likelyhood is that the cable will already be in the car. It will run from behind the glovebox to the boot and will be left dangling in a grey foam casing.If you have a MK2 Bravo/a, Fiats saved millions by not installing the cable directly. You will have to install one yourself .FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
-
Аз си взех някакъв втора употреба, но не е грундиг или сони. Марката е шероуд или нещо такова.Важно е да е със същата букса. Взех го на късмет, но като го включих всички функции си заработиха. По трудно ми беше да намеря къде е кабела. Намерих го зад лявата кора в багажника и след това го издърпах до под предната шоф.седалка.Brava 1.6 16V 90к.с.
Коментар
-
dani написа:Аз си взех някакъв втора употреба, но не е грундиг или сони. Марката е шероуд или нещо такова.Важно е да е със същата букса. Взех го на късмет, но като го включих всички функции си заработиха. По трудно ми беше да намеря къде е кабела. Намерих го зад лявата кора в багажника и след това го издърпах до под предната шоф.седалка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар