Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

GPS свързване с усилвател?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

GPS свързване с усилвател?

Здравейте.Въпроса ми е следния - мога ли да свържа усилвателя към евробуксата на касетофона (тъй като не смятам да ползвам такъв, за плеър ще ползвам GPS), вместо да пускам директен кабел от акумулатора? Не ми се занимава с допълнителни ключета за да го изключват когато не ми трябва, а искам да се включва с подаването на контакт. Пък не разбирам много и за това да попитам.Усилвател: Thunder TCA-2025 - 2x25 4ohmБлагодаря предварително

Може разбира се само трябва да си купиш куплонзи за свързване към буксата а кабелите които излизат към кабелите на усилвателя. Определено оригинално и няма да се притесняваш от кражба на плеара.Това гледам е усилвателя.
    Обичам си работата.

Коментар

RE

Точно това е усилвателчето. Така е ще ми трябва, а също жак удължител от GPS-а до багажника и от там жак към два чинча за сигнала, а и кабел за захранването. Самия усилвател си мисля да го сложа в багажника, над калника, защото не искам да ми се мотляви под седалката, пък трябвало да е проветриво Така съм го замислил пък да видим какво ще стане Мерси за отговора.

Коментар

Имай на предвид че при дълги кабели между гпс и усилвателя може да имаш брум. Защо не го завреш под жабката или някъде по близо до кабелите за оригиналното радио.
        Обичам си работата.

Коментар

RE

Свързах го и стана много добре (по моето скромно мнение) Сложих усилвателя...абе трудно да се обясни къде го пъхнах (ще пусна снимки на цялото начинание), пада се отдясно на педалите върху някаква тръба (май за скоростите?). Сега се включва със запалването на колата, както исках :P Малко скърца маската за касетофона, но ще гледам и това да го оправя.Като цяло съм много доволен.Благодаря за съветите!

Коментар

Снимки

Ето и малко снимки как стана http://img513.imageshack.us/gal.php?g=img2235ba.jpg

Коментар

Хубаво е станало. Как е звука като качество смущения има ли?
              Обичам си работата.

Коментар

RE

По-добро ми се струва, няма никакви смущения, но май ще трябва да демпвам (или както там му се казва ) вратите, че едната малко дрънчи.В сравнение с изгорялото ми СД звука е подобно чист, но тъй като нямах високо-честотни говорителчета е по-добър.В сравнение с оригиналния касетофон - няма база за сравнение.Най-хубавото, че си слушам каквото ми се слуша, а не каквото пуснат по радиото, пък и навигация като ми потрябва е под ръка

Коментар

Ако може малко да повдигна тая тема,и аз си купих такъв усилвател та въпроса ми е как да го свържа към касетофона,колоните и захранване ако може някои да помогне

Коментар

Working...
                  X