Колеги днес отивам към колата цакам дистанционото ии нема никоисменям батерите и пак така не мога да спра аларматанякои можели да каже каде се намира самата алармада я спра централно та да я закарам колата да я погледнатколата е БРАВО ЖТД алармата си е фабричнаГрешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с алармата
Collapse
X
-
Re: Проблем с алармата
icomirGT написа:Колеги днес отивам към колата цакам дистанционото ии нема никоисменям батерите и пак така не мога да спра аларматанякои можели да каже каде се намира самата алармада я спра централно та да я закарам колата да я погледнатколата е БРАВО ЖТД алармата си е фабричнаАз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
-
как се настройва дистанционно ключа ... че на мен едното дистанционно вече не ми работи точно по тази причина ... беше му капнала батерията .. смених я ... и пак не работи сега си цъкам с другия ... но какво ще правя като му капне и на него батерията ...AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
кола
настройката е в книжката на Фиат например тази за Пунто 2000 г http://storage.fiat-bg.org/Books/Pun..._Rus/index.htm щом свети диода значи батерията е добре в алармата също има батерий-на някой модели де
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар