Plamengran написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов софтуер за връзка с ECU - http://www.multiecuscan.net
Collapse
X
-
Поздравления за бързата работа. Даже успя да ме изпревариш при анонсирането.Въпрос.What to expect next:- More gasoline Engine Management ECUs support- More airbag ECUs support- CAN support- Support for ECUs connected to CAN network- Service ResetВече не виждам Bosch ABS 5.3 в листата за предстоящи обновления.Надявам се не си се отказал да го интегрираш.Още веднъж - огромни благодарности.Ако може едно предложение. При изчертаване на графиките в реално време, фона е е черен, ако може да бъде сменен.Малко трудно се четат графиките. Бяло или сиво може би ще е по-добре.
Коментар
-
Поздравления за програмата ! Миналия уикенд колегата емзо ми я качи на лаптопа и поработих малко с нея.Останах много доволен,най-вече от това,че могат да се следят параметри в реално време.Отново браво !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Поздравления за проекта, с който си се захванал, колега! Искам да попитам дали се поддържа Bosch Motronic M2.10.4 ECU? Също така ако се търсят хора, които могат да допринесат за развитието на проекта - мога да опитам да помогна... Аз съм Java’ист но имам и известен опит с писане на C# приложения Поздрави,Марто
Коментар
-
sparky_zv написа:sparky_zv написа:дали става за чистене на аербеци на Alfa Romeo 156 JTD 105 и 115 и Fiat Stilo 1.9JTD 115, както и другите JTD на либра и т.н. и как точно става - запоил съм пин1 и пин7 с кабелчеMarea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
pr_00f написа:Вече не виждам Bosch ABS 5.3 в листата за предстоящи обновления.Надявам се не си се отказал да го интегрираш.Stilo Dynamic MW 1.9 JTD '03
Punto HLX JTD '02
Коментар
-
Благодаря за отговора.До колкото знам 5.3 е инсталиран на доста модели Алфа и Ланча.Но за съжаление не разполагам с точна информация за модели и година на производство.Ако можеш да ми подадеш това инфо ще се постарая да уредя асистенция от някой колега от Алфа форума, а и предполагам че никой от колегите тук няма да окаже да даде своят принос.Още веднъж поздравления за проекта. Това което правиш е просто страхотно.Пращам ти мейл на ЛС за до уточняване на подробности.п.с Линкче към Алфа форума. ( обособих темата за новият софтуер, и както можеш да се досетиш веднага те налазиха колегите с бензинови двигатели)http://clubalfaromeo.com/forum/showt...=41265п.п.с Надявам се че консумираш бира
Коментар
-
pr_00f написа:Благодаря за отговора.До колкото знам 5.3 е инсталиран на доста модели Алфа и Ланча.Но за съжаление не разполагам с точна информация за модели и година на производство.Ако можеш да ми подадеш това инфо ще се постарая да уредя асистенция от някой колега от Алфа форума, а и предполагам че никой от колегите тук няма да окаже да даде своят принос.Прикачени файловеStilo Dynamic MW 1.9 JTD '03
Punto HLX JTD '02
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар