TIP написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов софтуер за връзка с ECU - http://www.multiecuscan.net
Collapse
X
-
Stilo Dynamic MW 1.9 JTD '03
Punto HLX JTD '02
-
yani написа:Мисля че разбрах къде е проблема с крашването... Твоят Windows е настроен с десетичен разделител ,(запетая), докато при мен на всички компютри е с .(точка). В този вариант при теб не само крашва, но и показва грешни стойности.Ще го оправя в следващата версия.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
Вече има нова версия. Може да я свалите от сайта.Оправих проблема с крашването.Добавих различните версии на Bosch ABS 5.7.Промених информацията за коли, двигатели, години... Поправих някои данни за EDC15.Добавих и проверка за валидност на ISO кода.Stilo Dynamic MW 1.9 JTD '03
Punto HLX JTD '02
Коментар
-
yani написа:Вече има нова версия. Може да я свалите от сайта.Оправих проблема с крашването.Добавих различните версии на Bosch ABS 5.7.Промених информацията за коли, двигатели, години... Поправих някои данни за EDC15.Добавих и проверка за валидност на ISO кода.LANCIA Y 1.2 16v 86HP
176B9.000
ALFA ROMEO 156 2.0 T.S. 155HP
AR32301
Коментар
-
net_scooter написа:ще има ли "update", за по старите ABS-системи на ALFA Bosch 5.3, и поддръжка на AIRBAG, за ALFA,FIAT,LANCIA до 2000г., както и поддръжка на бензиновите версии на ALFA със ECU Bosch M 1.5.5 ?Колега да питам има ли шанс това да проработи на Windows Mobile 6.5 с .NET Compact Framework, т.е. да се компилира за Windows Mobile? Имам тука едно HTC HD2 и ще е много по-удобно отколкото лаптопStilo Dynamic MW 1.9 JTD '03
Punto HLX JTD '02
Коментар
-
Зрдасти yani, свалих FiatECUScan 1.1.0.0, след което взех един кабел OBD2 to USB от един колега с ланчиа и се опитах да го вържа към колата (Stilo 1.9 JDT 2002 г.) но без никакъв успех.Идеята ми се вижда много добра да си вържа лаптопа към колата и сам да разбирам какви грешки записва в компа вместо да ходя всеки път на диагностика, но за съжаление при мен се оказа неосъществима Ако може да ми дадеш съвет как да я подкарам ще съм много благодарен!Stilo 1.9 JTD - 115 к.с.
Коментар
-
Няма значение накрайника.И на USB да е, се инсталира виртуален ком порт.Виж тук имам малко пояснения:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=44072F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар