Здравейте , днес си изтеглих Multiscan но не знам точно какъв кабел ми трябва видях че много хора ползват kkl-usb , но моят двигател е Fiat Bravo GT 1.8 96 година , трябва ли ми 3 пинов преходник или не ? благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов софтуер за връзка с ECU - http://www.multiecuscan.net
Collapse
X
-
MoHaX написа:Здравейте , днес си изтеглих Multiscan но не знам точно какъв кабел ми трябва видях че много хора ползват kkl-usb , но моят двигател е Fiat Bravo GT 1.8 96 година , трябва ли ми 3 пинов преходник или не ? благодаряЛанчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
Имам MES 2.2 регистрирана,elm 327 и съответния кабел-зелен.Не мога да се свържа с ABS.Съобщението на програмата е грешка в интерфейса или порт.Днес я тествах с KTS на бош и без никакъв проблем намери модула и го прочете.Системата дава два варианта TRW на модула,и към двата не мога да се свържа.Някой ако е срещал този казус и може да помогне?Fiat Croma 1.9 JTD 16V auto
Коментар
-
Тръгва без намеса, само настройките трябва да направиш, имам го същия кабел и същата кола, сътветно и софтуера разбира се.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа: Преглед на мнениетоТръгва без намеса, само настройките трябва да направиш, имам го същия кабел и същата кола, сътветно и софтуера разбира се.
А под настройки имаш впредвид инсталация на съответните драйвъри и указване на съответния порт за комуникация, или има и нещо друго ?Fiat Brava 1.4 12V '97
Коментар
-
Аз съм с такъв кабел, но не знам в него ли е проблема или в MultiEcuScan. Програмата понякога работи, понякога забива още като се вържеш или като дадеш да чете грешки. Най-много забива като дадеш да гледаш параметри в реално време. Отделно някои от параметрите са тотално грешни. Стрелката още не е отлепила и дава 120 градуса температура на двигателя..
Пробвах всички скорости от 9600 нагоре... програмата се разкача на случаен принцип, никога не бих си платил за тази боза.
algo написа: Преглед на мнениетоКолеги, такъв кабел за диагностика на колата от подписа ще стане ли ? И ако да, трябва ли да се премахва някакъв резистор ? 3 пинов преходник имам.
[ATTACH=CONFIG]101429[/ATTACH]Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Не ти трябва последна версия, колата ти е достатъчно стара и тази която ти посочих я обслужва. И още нещо, ако имаш познат с кола на ВАГ, можеш да си тестваш кабела за да не го набеждаваш излишно.Последна редакция от NikMar; 25.11.2016, 17:07.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар