Днес си получих кабела KKL VAG-COM 409.1 излезе ми малко под 14 лв., въпросът ми е преходния кабел за ФИАТ към 3 пинов има ли нещо в него или е просто преходник към К и L линиите. От снимката по-долу се вижда кои са крачетата които се използват, не е проблем да си направя преходния кабел, ако в него няма друг чип, тогава би трябвало програмата да сработи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов софтуер за връзка с ECU - http://www.multiecuscan.net
Collapse
X
-
uno написа:Нещо не е доизпипан софта тука. Вече на няколко коли си сравнявам за себе си показанието на километрите, и винаги ги дава нереално в повече. И то с много в повече.Друг недостатък е че може да ги пипаш САМО нагоре. Ама каквото имаме , това е.Fiat Bravo 11'97
1.4 12V A/C
Коментар
-
rudiem написа:uno написа:Нещо не е доизпипан софта тука. Вече на няколко коли си сравнявам за себе си показанието на километрите, и винаги ги дава нереално в повече. И то с много в повече.Друг недостатък е че може да ги пипаш САМО нагоре. Ама каквото имаме , това е.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
L линията за кои модели се използва и за какво? Понеже взех куплунг от АУДИ, той ще ми попслужи за преходник, а на него тя не е опроводена, какво няма да мога да правя без нея, иначе с К линията няма да има проблем за тест?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Здравейте,как да накарам този кабел да намери драйвера който инсталирам,че като го вкарам в компютъра изписва не е намерен драйвер,в същото време уиндоуса започва да си търси,намира някакъв драйвер и го инсталира автоматично.Драйвера който не намира е този http://www.ftdichip.com/Drivers/CDM/CDM20824_Setup.exe.Fiat Marea 1.8 16v HLX
Hyundai Terracan 2.9 CRDI
Коментар
-
И аз съм със 7-ца,първо инсталирах драйвера от предният ми пост само,че като сложа ми излиза не е намерен драйвер и уиндоуса сам си намира и инсталира,но след това не мога да се свържа с компа на колата,изписва ми "NO ECU RESPONSE проблем с кабела или настройките на ком порта".Като не е от насройките защото пробвах всички възможни варианти и не става.След това пробвах с драйвера от диска,който вече кабела открива,но пак не става връзката.Преди да обвиня кабела или преходника искам да съм сигурен,че всичко със софтуера е наред.Значи казваш,че ти успя да се свържеш с колата с драйвера намерен и инсталиран от уиндоуса?Fiat Marea 1.8 16v HLX
Hyundai Terracan 2.9 CRDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар