p0504 - виж стоп машинката, дали спирачката (педала) я натиска изобщо.Другото може да е от подгревна свещ, до прекъснат проводник или прецакано реле за подгрев.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов софтуер за връзка с ECU - http://www.multiecuscan.net
Collapse
X
-
И аз си купих кабели от ebay. Инсталирах си програмата и драйвера, но не успях да се свържа еку-то. Изчетох темите свързани с това и видях, че някои се свързват без проблем, а други не.Моят проблем идва от кабела (ODB2-3pin), китайчетата са разменили 1-ви и 3-ти pin. Така се к-линията идва на pin 1, а на буксата на колата -1-ви pin няма кабел и следователно няма как да се осъществи връзка м/у PC-то и колата. Pin 1 отива на 15-пин на ODB2 буксата, и така K-линията вместо на 7-ми се явява на 15-ти Pin. Аз направих врузка директно в буксата ODB2-USB посредством мост м/у 7-ми и 15-ти пин. Вече се връзвам без проблем, ако някой неможе да се върже с кабелите, които има да си провери преходника да не е с разменени кабели.Fiat Marea 1.9TD100
Коментар
-
MartoModev написа:MartoModev написа:Някой може ли да ми каже какво узначават грешките Р0504-Brake switch и P0683-Engine ECU-Glow unit communikation
Коментар
-
sok1 написа:Това max. 0.016 не изглежда никак добре. Дори мащабът да е х5, ще стане 0,08. Пак не е добре.FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001
Коментар
-
Nikolow написа:sok1 написа:Това max. 0.016 не изглежда никак добре. Дори мащабът да е х5, ще стане 0,08. Пак не е добре.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар