misho_ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов софтуер за връзка с ECU - http://www.multiecuscan.net
Collapse
X
-
04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
-
Здравейте. Минах цялата тема, но не намерих инфото, което ми трябва и ще питам тук. Дори май беше по добре направо нова тема да отворя...На въпросите:1. За какво се прави адаптацията на двигателя?2. Колко често трябва да се прави адаптация и защо?3. На студен или на топъл двигател се прави?4. Има ли накакви тънкости при провеждането на адаптацията? В софтуера (FiatECUScan) пише, че като се нулира паметта трябва да се подаде 3 пъти газ до 4500 оборота с почивки, но при мен запомнянето на стойностите стана след доста повече опити. С това сбъркал ли съм нещо и трябва ли да повтарям адаптацията?Ако се намери някой имащ 2-3мин. да отговори и обясни с прости думи въпросите ще съм му много благодарен.Колата е тази от подписа ми.Поздрави,Любо.
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Адаптация колата си прави сама като минеш около 40 км поне на Пнуто е така
Коментар
-
todorw написа:колеги закупих елм 327в1,5 и нещо не мога да се кънектна с лаптопа а с телефона работи някой може ли да даде инфоПежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Lyubcho88 написа:Здравейте. Минах цялата тема, но не намерих инфото, което ми трябва и ще питам тук. Дори май беше по добре направо нова тема да отворя...На въпросите:1. За какво се прави адаптацията на двигателя?2. Колко често трябва да се прави адаптация и защо?3. На студен или на топъл двигател се прави?4. Има ли накакви тънкости при провеждането на адаптацията? В софтуера (FiatECUScan) пише, че като се нулира паметта трябва да се подаде 3 пъти газ до 4500 оборота с почивки, но при мен запомнянето на стойностите стана след доста повече опити. С това сбъркал ли съм нещо и трябва ли да повтарям адаптацията?Ако се намери някой имащ 2-3мин. да отговори и обясни с прости думи въпросите ще съм му много благодарен.Колата е тази от подписа ми.Любо.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар