ilko-gd написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов софтуер за връзка с ECU - http://www.multiecuscan.net
Collapse
X
-
Другите системи са ABS, Airbag, Power steering /електро усилвателя/. При Стило вече всичко излиза на буксата при бушоните, няма отделни букси по колата. Работата е че излизат на различни крачета и системите, които не са свързани към CAN шината ти трябва преходник между буксата и адаптера. Също за някои от системите трябва друг вид кабел - VAG COM.Ето тук можеш да видиш за коя система какъв интерфейс ти трябва и евентуално какъв преходник. Отстрани има картинка как да си ги направиш преходниците ако искаш, има и готови.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
ilko-gd написа:Другите системи са ABS, Airbag, Power steering /електро усилвателя/. При Стило вече всичко излиза на буксата при бушоните, няма отделни букси по колата. Работата е че излизат на различни крачета и системите, които не са свързани към CAN шината ти трябва преходник между буксата и адаптера. Също за някои от системите трябва друг вид кабел - VAG COM.Ето тук можеш да видиш за коя система какъв интерфейс ти трябва и евентуално какъв преходник. Отстрани има картинка как да си ги направиш преходниците ако искаш, има и готови.
Коментар
-
От няколко дни имам Стило 1,9 multijet 8V 2007г.Някой има представа с какво се чете .Имам USB kkl кабел и с него си чета Пунтото 1,9 JTD, но на Стилото не става нито с мултиецускан нито с унидиаг.Имам и блутут адаптер ELM 327 , и него не мога да подкарам.Fiat Stilo MultiJet 120 PS
Multiwagon
Коментар
-
M5kov написа:Ако е карана с различен размер джанти/гуми е възможно да има такова разминаване При мен разликата е около 1000 км.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
vgeorgiev написа:M5kov написа:Ако е карана с различен размер джанти/гуми е възможно да има такова разминаване При мен разликата е около 1000 км.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар