И аз да се похваля изтеглих програмата инсталнах си Microsoft .NET Framework Version 2.0 после самата програма и хоп взе ,че се конектна към Мареата ТД 100 ,но ми дава постоянно долу в ляво ,че Latency too high.На снимката по-долу съм направил настройките както трябва ,но програмата се дисканектва в различни интервали от време.Забравих да спомена ,че въпреки загубата на връзка от време на време успях да тествам всички налични функции на програмата и да видя параметрите на двигателя.Направи ми впечатление ,че разликите с Виза са големи и в + на FES.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов софтуер за връзка с ECU - http://www.multiecuscan.net
Collapse
X
-
emzo написа:Ама ти ползваш СОМ кабел, нали ?Настройката на латенсито е за USB кабел, тука тия буфери май досега не съм забелязвал да оказват влияние.А този скрийншо мяса да е мой, но не си спомням защо съм го качвал.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Супер за буксата, ами може да е от кабела, не си спомням как е реализирана схемата за висата.По принцип проблема с разпадането е отстранен отдавна.И на мен ми пише долу за латенсито, но няма разпадане.На 6ти като идвам в Кз, ще взем един ваг-ком кабел, може да пробваме, ама и Наско мисля, че има ваг-ком, може да пробвате.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Една бърза идея.Когато лаптопа е на батерия, ос-а обикновено включва профил за икономия на ток.Като съответно намалява честотата на процесора.Пробвайте преди да се закачите към еку-то ( ако имате това съобщение за Latency too high.) да пуснете лаптопа в режим high performance -все едно е закачен на зарядно.Да видим дали ще помогне.Макар че аз съм го виждал много пъти това предупреждение - няма проблеми с работата на ФЕС
Коментар
-
днес, дръпнах драйвера който pr_00f ми даде, инсталирах го ръчно , щото иначе не го засича, обаче пак не мога да го свържа, дадох латенси на 1, ком порта е нагласен на 1 и в програмата и в компа, но като я пусна и ми дава аксес динайд и казва че не може да отвори порта, на контакт съм, не знам кво друго да опитам, с виста съм 32 бит, хоум премиум, колега емзо, май ти си най вещ........допитай се до великите силиPetrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Коментар
-
В device manager-a трябва да имаш 2 устройства:- usb нещо си при universal serial bus controllers- usb communication port ...Абе чети тук:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=44072F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Тертер написа:При все всичкото търсене и ровене не можах да разбера със сигурност дали програмата може да тества Marea 1.6 от 97-ма година. Ако някой е наясно, моля да каже и ако не става с тази програмка, дали има някаква друга опция.
Коментар
-
eh4ev07 написа:Тертер написа:При все всичкото търсене и ровене не можах да разбера със сигурност дали програмата може да тества Marea 1.6 от 97-ма година. Ако някой е наясно, моля да каже и ако не става с тази програмка, дали има някаква друга опция.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:eh4ev07 написа:Тертер написа:При все всичкото търсене и ровене не можах да разбера със сигурност дали програмата може да тества Marea 1.6 от 97-ма година. Ако някой е наясно, моля да каже и ако не става с тази програмка, дали има някаква друга опция.Marea 1.6, 97
ECU: IAW 1AF.16
Коментар
-
Тертер написа:....Много обезкуражаващо В такъв случай има ли въобще вариант за тестване, примерно през друг вид интерфейс?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар