здравейте ! тези които са от софия (Надежда) да помагат CD-то си бачкаше нямаше му нищо и изведнъж като сложа Флашката в USB-то и Сичко забива и на никъде... Пробвах и с Дискове и като почне песента и полудява в смисал свири 10-15 сек и или пуска веднага следващата или превърта песента напред или назад... превключва през няколко песни и така... ако някои е имал същия проблем или знае какво му е и как може да се оправи да пише в краен случаи ще го нося на сервиз но в момента не се сещам каде в Надежда ремонтират Audio и Video техника.КОИТО ИМА КАКВО ДА КАЖЕ И ДА ПОМОГНЕ НЕКА СПОДЕЛИ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
CD - Player Проблем
Collapse
X
-
Мислъта ми беше за флашката - не каква марка е, а с какъв капацитет е ? Нали знаеш как понякога някои телефони, и други неща пише че работят с карти памет до еди-колко си гигабайта, та да не би да си сложил нещо което самия касетофон не може да поеме? Например моят ГСМ работи с карти до 2 ГБ и ако сложа по-голяма - блокаж. Това исках да кажа като питах за марката на флашката, изразил съм се погрешно, извинявай !Я дай подробности - марка и модел, година на автомобила, марка модел на касетофона, къде и от кого е свързвано, кога е свързванео, от кога прави проблема, двата проблема едновременно ли започнаха.... колкото повече неща кажеш, толко по-вероятно да ти се помогне.
Коментар
-
Най-лесно ще е да кажеш какъв ти е плеара(марка).Например аз и на двата автомобила съм със Sony,и на по стария се появи проблем с един диск който не беше записан добре,на дисплея на плеара се появи error когато включвах на СД,но след няколко минути се оправи,това го прави и на един мой приятел Sony-то също.И друго ако евентуално ти е Sony и е по ново те имат една функция Zappin която като я включиш ти пуска около 15 сек от една песен и почва следващата и така ги преслушва всички.А за сервиз ако нямаш гаранция(ако имаш най-добре я ползвай,всичко е безплатно)на Ломско шосе има Toyaga за тях се сещам аз,професионалисти са но малко дерат.Аз лично обаче съм доволен за каквото са ме посаветвали.Влез им в сайта и виж точно къде беше адреса.Дано съм ти полезен.Fiat Punto 1.7TD ELX 70hp 1998 г.
Seat Arosa 1.0 50hp 1998 г.
No one ever really dies
Коментар
-
Да наистина съм го пропусналВ такъв случай неискам да излезе че робувам на марки но с Elite какво очаква,аз преди години си купих ДВД Elite i след 2 месеца неискаше да му работи механизма за изкаравне на СД-то и така около 5 пъти докато му изтече гаранцията.Бих го посъветвал да спести пари около 200-300 лв и да си купи един нормален плеар среден клас.Може да си позволи Sony,Kenwood,Alpine,Clarion,Blaupunkt,Pioneer все марки които са добри в Car audio.Аз лично съм със Sony както споменах,много съм доволен,знам че не са най-най доброто но пък са идеални за нормална музика в колата.Според мен дори не си заслужава да си го опрвя,лично мое мнение дано не го убидя.А може и плеар за под 200лв пак от същите фирми просто няма да има USB вход,ако не държи на това просто лапва нещо за 150лв и готово.Fiat Punto 1.7TD ELX 70hp 1998 г.
Seat Arosa 1.0 50hp 1998 г.
No one ever really dies
Коментар
-
По принцип карам фиат но за момента сам с на баща ми VW ПОЛО 3-ка 6N 1996г проблемите почнаха от миналата седмица (четвъртак) Имам 2 Флашки едната е 512 другата е 1гб. Плейъра е ЕЛИТЕ няма гаранция така е купена колата с него... по принцип от 1 година работи само с флашката, дискове не са слагани и сига като почна да забива флашката прабвах с диск (което го пробвам за първи път от 1 година от както е купена колота) и с него тръгва но сам написал проблемите които са при него в по горите постовеЗнам че са боклуци тези ЕЛИТЕ но за момента нямаме възможност за покупка на други
Коментар
-
Здравеите колеги,значи и баща ми имаше съштия проблем с флашката и дисковете неговото ЦД беше Thunder.Така доста бурзо реших проблема.Проблема с флашката се оказа че тя беше ако збозавила,сложих я на Пц-то 1,2 формата за по сигурно качване на нови песни и кеф резултата беше 6 .Проблемът с дисковете го реших така: Започнах да ги записвам на скорост 32х а не както преди това на 52х .При мен ефекта и при двата случая беше зашеметяващКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар