Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нагряване на задно стъкло работи постоянно

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Vladim написа:
    Срещал съм два типа инсталация. При едната индикацията на бутона се захранва от самото копче, а при втората от релето! Т.е. копчето може да е пуснато, но ако релето не работи индикацията няма да свети, респективно ако релето е залепнало ще свети непрекъснато без значение копчето в, какво положение е.А иначе е сервизното ръководство има всякаква информация и схеми!
    Значи все пак може и да е вярно това което съм писал по-горе. Гледал съм схема на модел 98-01, без ABI (SX)

Коментар

ogi28b написа:
      Vladim написа:
      Срещал съм два типа инсталация. При едната индикацията на бутона се захранва от самото копче, а при втората от релето! Т.е. копчето може да е пуснато, но ако релето не работи индикацията няма да свети, респективно ако релето е залепнало ще свети непрекъснато без значение копчето в, какво положение е.А иначе е сервизното ръководство има всякаква информация и схеми!
      Значи все пак може и да е вярно това което съм писал по-горе. Гледал съм схема на модел 98-01, без ABI (SX)
      Много логично звучи дори. Ако примерно лампичката е на копчето - ОК като върнеш контакта ще загасне, но релето дали ще прекъсне никой не бива да знае.
      Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Офф, днес нямах много време щото се местя, само минах да си взема бушони и реле а в събота ще дойде един приятел с мултицет д видиме тая работа. Обаче по мой спомен малко се разминава това на картинката и мойта колица. Тоя бушон 7,5 нещо не го намирам, в събота ще ви пусна и снимчици.

Коментар

Bob Sungera написа:
          Офф, днес нямах много време щото се местя, само минах да си взема бушони и реле а в събота ще дойде един приятел с мултицет д видиме тая работа. Обаче по мой спомен малко се разминава това на картинката и мойта колица. Тоя бушон 7,5 нещо не го намирам, в събота ще ви пусна и снимчици.
          Да, има разминаване. Затова и споменах, че има два типа. Единият е по схемата, а другият е така, какво е в моята кола! Успех и разказвай, какво е станало.
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Еми не знам кво стана, просто вчера идва един приятел с мултицета и изведнъж всичко си беше наред. Лампата я щраках супер много гаси се иии просто седнахме да пиеме бира. Хахах таа все пак ще сменя релето де щото найстина от него идва проблема.

Коментар

Working...
            X