Ами то темата си казава всичко, значи дори като изаключа от контакт нагряването работи, или поне лампата за него. От бушоните ли ще дойде цялата работа или нещо си меша тоците? Някой знае ли къде да си намеря схема на бушоните, аз уж си свалих няква книжка за Фиат Брава към 600 страници обаче тоба което е дадено там не съответства на мойте бушони. А, да колата е Брава 1,4 мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нагряване на задно стъкло работи постоянно
Collapse
X
-
Щом свети лампата - значи подгряването работи. Независимо дали си на контакт или не. Т.е. лампата свети, ако работи подгрева, а не свети отъ това че копчето е натиснато. ред.: Горният текст е грешен!РЕШЕНИЕ: На гърба на таблото с бушони има 3 релета, едното от тях е за подгрева на стъклото и огледалата. Залепнало е най-вероятно. Вадиш, сменяш с ново, после си променяш заглавието на темата на " .... РЕШЕНО"
Коментар
-
ogi28b написа:Щом свети лампата - значи подгряването работи. Независимо дали си на контакт или не. Т.е. лампата свети, ако работи подгрева, а не свети отъ това че копчето е натиснато. РЕШЕНИЕ: На гърба на таблото с бушони има 3 релета, едното от тях е за подгрева на стъклото и огледалата. Залепнало е най-вероятно. Вадиш, сменяш с ново, после си променяш заглавието на темата на " .... РЕШЕНО"Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
maskarata написа:Добре де, тогава контакта кое прекъсва, захранването от копчето към релето или захранването от релето към подгрева или нищо не прекъсва.
Коментар
-
Хмм, ами не знам по мои наблюения, като не е на контакт подгрева не работи въпреки че лампата си свети(мойте наблюдения се изразяват в това че просто седнах изпуших 2 цигари в колата на затворени прозорци и според мен се позапотиха) което значи че или само лампата работи или моите наблюдения не са добри, ама колегата горе изглежда доста вещ. Според вас от тва може ли да ми падне акумолатора за 2 вечери?
Коментар
-
ogi28b написа:maskarata написа:Добре де, тогава контакта кое прекъсва, захранването от копчето към релето или захранването от релето към подгрева или нищо не прекъсва.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
По-точно определение от това "на гърба на таблото с бушони" - не мога да ти дам. Ще опитам с картинки, намира се където са пунктираните точици, отзад обаче.Това което казах за лампата НЕ Е ВЯРНО ! Сега се консултирах с картинките. Друга лампа е свързана по този начин. Сбъркал съм лампите.Свали ограденият в зелено бушон, и виж дали лампата ще изгасне. Ако не изгасне - все пак свали релето и виж дали тогава ще изгасне.И освен всичко това провери хубаво дали когато си спрял от контакт - нещо в колата работи - например стъкла, запалка, осветление на бутоните на стъклата, габарити, къси, фарове за мъгла.... всичко провери. Може и самият контактен ключ, клемореда да прави номерца.
Коментар
-
ogi28b написа:Случайно е, просто ползвам едни и същи картинки насам-натам и понякога направо рисувам върху старите. И него съм го показвал така на някой.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
Срещал съм два типа инсталация. При едната индикацията на бутона се захранва от самото копче, а при втората от релето! Т.е. копчето може да е пуснато, но ако релето не работи индикацията няма да свети, респективно ако релето е залепнало ще свети непрекъснато без значение копчето в, какво положение е.А иначе е сервизното ръководство има всякаква информация и схеми!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар