на Браво 1.8 къде мога да открия номера на ECU-то, доколкото знам Hitachi ми е електрониката, става дума за чип тунинг и ми трябва номера да ECU-то за да направя запитване
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за номер на ECU
Collapse
X
-
значи оправих се, вече имам и оферта за чип, но ми се върти в главата нещо, със смяната на чипа с оптимизиран такъв дали може нещо хората да объркат по електрониката имайки впредвид по особения имобилайзер на фиатите?и другото, да кажем платя си поставят ми чипа..., има ли начин тоя чип да се прочете и разклони, някой с моя двигател да го копира и да си разделиме парите примерно?ex Fiat Bravo GT
Коментар
-
ivo098 написа:значи оправих се, вече имам и оферта за чип, но ми се върти в главата нещо, със смяната на чипа с оптимизиран такъв дали може нещо хората да объркат по електрониката имайки впредвид по особения имобилайзер на фиатите?и другото, да кажем платя си поставят ми чипа..., има ли начин тоя чип да се прочете и разклони, някой с моя двигател да го копира и да си разделиме парите примерно?
Коментар
-
hit-ko написа:ivo098 написа:значи оправих се, вече имам и оферта за чип, но ми се върти в главата нещо, със смяната на чипа с оптимизиран такъв дали може нещо хората да объркат по електрониката имайки впредвид по особения имобилайзер на фиатите?и другото, да кажем платя си поставят ми чипа..., има ли начин тоя чип да се прочете и разклони, някой с моя двигател да го копира и да си разделиме парите примерно?ex Fiat Bravo GT
Коментар
-
brat_John написа:Обикновено тези чипове ги защитават срещу четене и копиране и в повечето случай опитите са обречени на неуспехex Fiat Bravo GT
Коментар
-
brat_John написа:Обикновено тези чипове ги защитават срещу четене и копиране и в повечето случай опитите са обречени на неуспех
Alfa 145 QV Turbo
Fiat Brava JTD '01
Коментар
-
bobo написа:Такъв филм няма! Колко чипа си виждал? колко си прочел и колко са били защитени?FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
brat_John написа:bobo написа:Такъв филм няма! Колко чипа си виждал? колко си прочел и колко са били защитени?
Alfa 145 QV Turbo
Fiat Brava JTD '01
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар