Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ксенон Мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе тия Бош са като Нео и Елит - произвеждат всичко...Я си купи един комплект за 70 лв от ибей и не се занимавай с луксима и т.н. китайски боклуци на 3-ни цени. Като ще е китайски боклук, по-добре го вземи евтино или пък ако ти се дават много пари си купи 3 броя и пак ще те изкарат повече от един псевдо марков.

Коментар

ogi28b написа:
      Колега , хайде спри във всяка тема за ксенон да рекламираш този сайт ! Нито ксенонът от сайта е бош, нито е по-различен от тези, които са по 100 лева Нито пък вълната на свевтлината е 6000 К, нито пък това е най-близо до дневната. Единственото вярно в поста ти, освен датата, е вероятно това, че ти ги е слагал някой си в Карлово. Просто спри да заблуждаваш хората че има кснеон Бош. Покажи линк към БЪЛГАРСКИЯ сайт на Бош, да им видим ксенона ? Само зачети малко този сайт, да видиш колко бездарно е преведен, та какво ли остава да има нещо общо с Бош ?Просто ти си един от вероятно многото подлъгани че това е някакъв вид Бош, и си платил тройно, ако не и четворно за нещо, което струва под 100 лева. Моля те недей да подлъгваш още хора
      колега това, че на теб не ти се иска или вярва моя ксенон да е бош си е твой проблем. при мен пристигна точно това за което съм си платил в 2 кутии и пише ПРОИЗВЕДЕНО В ГЕРМАНИЯ. не ме карай да ровя да ги търся и снимам за неверници като теб. това че съм хванал първия сайт в гугъл за да покажа нещо е абсолютна случайност, че е китайски. ксенон от 100лв си е ксенон от 100лв. има го и се продава. всеки който иска може да си го купи. това за подлъгвънето, което си казал е пълна глупост и не ти подхожда. аз изказвам личното си мнение от наблюдение върху собствените си светлини. кажи ти какви наблюдение имаш или просто си чешиш езика пред монитора. човека може да си прецени сам, кое му пасва най-добре и не е нужно да правиж драми от моите постове. относно ксенона свалян от бмв-та - нямам мнение, възможно е да е 900лв. поздрави Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
      FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98

Коментар

slavy_ivanov написа:
        ...относно ксенона свалян от бмв-та - нямам мнение, възможно е да е 900лв. поздрави Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
        И при това ксенона е 2-ра употреба разбира се и се продава за 900лв.!Представи си колко струва оригинален кит ксенон на Bosch!Аз съм чувал, че струва в порядъка на около 1500-2000лв., но нямам достоверен източник за това!

Ex: Fiat Brava 1.4 12V 80 к.с. 1997г.

Коментар

Не че нещо , но току що си купих ей така, за проба - кермачна ВиК глава за 1.50, китайска, на която е гравиран надпис MADE IN GERMANY.Пожелавам ти дълги години ксенонът ти Бош да ти служи вярно. Покажи линк към каталога на Бош, искам да купя такъв ксенон Бош за другата ми кола, БМВ 318 и. Попитах днес в Киров, и казаха че такова нещо никога не са имали, но ми казаха да проверя след 2 дни отново, за да пуснели запитване до Бош ГмБХ, дали могат да доставят такъв продукт.

Коментар

ogi28b написа:
            Не че нещо , но току що си купих ей така, за проба - кермачна ВиК глава за 1.50, китайска, на която е гравиран надпис MADE IN GERMANY.Пожелавам ти дълги години ксенонът ти Бош да ти служи вярно. Покажи линк към каталога на Бош, искам да купя такъв ксенон Бош за другата ми кола, БМВ 318 и. Попитах днес в Киров, и казаха че такова нещо никога не са имали, но ми казаха да проверя след 2 дни отново, за да пуснели запитване до Бош ГмБХ, дали могат да доставят такъв продукт.
            и аз ти пожелавам успех, че окъкахме на колегата темата. ксенона не е отказал за се га. надявам се да свети все така. поздрави!
            FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98

Коментар

Working...
            X