Здравейте,бихте ли ми препоръчали Ксенон,за Мареа,приблизително цена,марка и да е качествен.Проблема е че е за подарък и мога да ви кажа само някои неща за колата!(ако е нужно).Откъде мога да намеря такъв какъвто ми препоръчате и дали имат гаранция!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ксенон Мареа
Collapse
X
-
единствения плюс на Луксимата е че имат широка сервизна мрежаиначе са същите китайски комплекти като на повечето места...колега, купи ксенон от града в който ще се кара колатаза да е лесно после с гаранциятапримерно тук ако си в Троян както пише в профила ти http://xenon.bg/xenon_contacts.htm
Коментар
-
да от Троян съм въпроса ми е кое трябва да взема от тези ?:Ксенон за автомобили с отделни къси и дълги светлини (H7, H1 и др.) 99.99 лв.Ксенон за автомобили с обща крушка за къси и дълги светлини (H4, HB5 и др.) 99.99 лв.Би-Ксенон за автомобили с обща крушка за къси и дълги светлини (H4, HB5 и др.)Мерцедеси Мерцедеси За Метреси И Принцеси..Шевролети Кабриолети Всичките Със Джанти Лети..Фаровете Са Ксенон...Музиката CD-ROM,Телевизор във колата те тава ми е мечтата
Коментар
-
на Мареа са Н1или Ксенон за автомобили с отделни къси и дълги светлини (H7, H1 и др.) 99.99 лв. - стандартни баластиили Ксенон за автомобили с отделни къси и дълги светлини (H7, H1 и др.) 128.50 лв. - тънки баластикупуваш Н1 някой от двата моделаединствената разлика е в по-малките размери на баластите при втория вариантпрепиръчвам ти 4300К цветова температураако нямат взимаш 5000в краен случай ако няма и 4300 и 5000, взимаш 6000
Коментар
-
предпочитам Ксенон за автомобили с отделни къси и дълги светлини H1 стандартни баласти 5000К !Къде мога да открия как се монтират в случаи че не ги купя от саита !Мерцедеси Мерцедеси За Метреси И Принцеси..Шевролети Кабриолети Всичките Със Джанти Лети..Фаровете Са Ксенон...Музиката CD-ROM,Телевизор във колата те тава ми е мечтата
Коментар
-
-
Re: Ксенон Мареа
marea_3731 написа:Здравейте,бихте ли ми препоръчали Ксенон,за Мареа,приблизително цена,марка и да е качествен.Проблема е че е за подарък и мога да ви кажа само някои неща за колата!(ако е нужно).Откъде мога да намеря такъв какъвто ми препоръчате и дали имат гаранция!FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
Колега , хайде спри във всяка тема за ксенон да рекламираш този сайт ! Нито ксенонът от сайта е бош, нито е по-различен от тези, които са по 100 лева Нито пък вълната на свевтлината е 6000 К, нито пък това е най-близо до дневната. Единственото вярно в поста ти, освен датата, е вероятно това, че ти ги е слагал някой си в Карлово. Просто спри да заблуждаваш хората че има кснеон Бош. Покажи линк към БЪЛГАРСКИЯ сайт на Бош, да им видим ксенона ? Само зачети малко този сайт, да видиш колко бездарно е преведен, та какво ли остава да има нещо общо с Бош ?Просто ти си един от вероятно многото подлъгани че това е някакъв вид Бош, и си платил тройно, ако не и четворно за нещо, което струва под 100 лева. Моля те недей да подлъгваш още хора
Коментар
-
Четох на един сайт, че ксенона на Bosch дригинален е около 900лв. и си направи сам сметка дали твоят е оригинален?!?!Колега marea_3731 аз на твое място ако взимам за дълги щях да си взема от дигиталните баласти, защото директно запалва крушката и не се усилва светлинният поток постепенно, а направо светва както трябва!
Коментар
-
stormi написа:Sev написа:аз пък доколкото знам, БОШ не правят афтърмаркет комплектиако случайно има, ще е под друго търговско наименование
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар