Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ксенон Мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ксенон Мареа

Здравейте,бихте ли ми препоръчали Ксенон,за Мареа,приблизително цена,марка и да е качествен.Проблема е че е за подарък и мога да ви кажа само някои неща за колата!(ако е нужно).Откъде мога да намеря такъв какъвто ми препоръчате и дали имат гаранция!
    Мерцедеси Мерцедеси За Метреси И Принцеси..Шевролети Кабриолети Всичките Със Джанти Лети..Фаровете Са Ксенон...Музиката CD-ROM,Телевизор във колата те тава ми е мечтата

Хубави мнения съм чувал за LUXIMA. Около 250лв е за тази кола. H1. И аз съм се замислил за ксенонче
    Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
    Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
    FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000
    Powered by Total & Fobos LPG

Коментар

единствения плюс на Луксимата е че имат широка сервизна мрежаиначе са същите китайски комплекти като на повечето места...колега, купи ксенон от града в който ще се кара колатаза да е лесно после с гаранциятапримерно тук ако си в Троян както пише в профила ти http://xenon.bg/xenon_contacts.htm
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

да от Троян съм въпроса ми е кое трябва да взема от тези ?:Ксенон за автомобили с отделни къси и дълги светлини (H7, H1 и др.) 99.99 лв.Ксенон за автомобили с обща крушка за къси и дълги светлини (H4, HB5 и др.) 99.99 лв.Би-Ксенон за автомобили с обща крушка за къси и дълги светлини (H4, HB5 и др.)
        Мерцедеси Мерцедеси За Метреси И Принцеси..Шевролети Кабриолети Всичките Със Джанти Лети..Фаровете Са Ксенон...Музиката CD-ROM,Телевизор във колата те тава ми е мечтата

Коментар

Sev линка които ми даде ще ми свърши страхотна работа.Благодаря!

Коментар

на Мареа са Н1или Ксенон за автомобили с отделни къси и дълги светлини (H7, H1 и др.) 99.99 лв. - стандартни баластиили Ксенон за автомобили с отделни къси и дълги светлини (H7, H1 и др.) 128.50 лв. - тънки баластикупуваш Н1 някой от двата моделаединствената разлика е в по-малките размери на баластите при втория вариантпрепиръчвам ти 4300К цветова температураако нямат взимаш 5000в краен случай ако няма и 4300 и 5000, взимаш 6000

Коментар

предпочитам Ксенон за автомобили с отделни къси и дълги светлини H1 стандартни баласти 5000К !Къде мога да открия как се монтират в случаи че не ги купя от саита !

Коментар

може и без релета, но за да се ориентираш:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=22928

Коментар

Потвърждавам за хората от xenon.bg , аз моя го взех от там и въпреки че едната крушка трепереше на дупки ми я смениха моментално без увъртания и въпроси.
                  Фиат Крома 1.9 16v+
                  Фиат Браво 1.6 16v
                  Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Re: Ксенон Мареа

marea_3731 написа:
                    Здравейте,бихте ли ми препоръчали Ксенон,за Мареа,приблизително цена,марка и да е качествен.Проблема е че е за подарък и мога да ви кажа само някои неща за колата!(ако е нужно).Откъде мога да намеря такъв какъвто ми препоръчате и дали имат гаранция!
                    аз сложих преди повече от година на моета марея биксенон на бош и съм мн доволен. вземат се отделно къси и отделно дълги, поради това, че фара на марчето е двукамерен ориентировачна цена 360лв, гаранция 2г. проблеми не съм имал. няма значение колко градуса е на вън - боша запалва от раз светят много зверски и бих казал, че има разлика с ефтинкия ксенон. слага ми ги едно момче в Карлово.ПС: 6000к е вълната на светлината (най-близо до дневната). можеш да разгледаш http://www.bosch-hid.com/en/?id=12 http://www.bosch-hid.com/en/product/...05слагам и една снимка. успех колега
                    Прикачени файлове
                    FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98

Коментар

Колега , хайде спри във всяка тема за ксенон да рекламираш този сайт ! Нито ксенонът от сайта е бош, нито е по-различен от тези, които са по 100 лева Нито пък вълната на свевтлината е 6000 К, нито пък това е най-близо до дневната. Единственото вярно в поста ти, освен датата, е вероятно това, че ти ги е слагал някой си в Карлово. Просто спри да заблуждаваш хората че има кснеон Бош. Покажи линк към БЪЛГАРСКИЯ сайт на Бош, да им видим ксенона ? Само зачети малко този сайт, да видиш колко бездарно е преведен, та какво ли остава да има нещо общо с Бош ?Просто ти си един от вероятно многото подлъгани че това е някакъв вид Бош, и си платил тройно, ако не и четворно за нещо, което струва под 100 лева. Моля те недей да подлъгваш още хора

Коментар

Четох на един сайт, че ксенона на Bosch дригинален е около 900лв. и си направи сам сметка дали твоят е оригинален?!?!Колега marea_3731 аз на твое място ако взимам за дълги щях да си взема от дигиталните баласти, защото директно запалва крушката и не се усилва светлинният поток постепенно, а направо светва както трябва!

Ex: Fiat Brava 1.4 12V 80 к.с. 1997г.

Коментар

аз пък доколкото знам, БОШ не правят афтърмаркет комплектиако случайно има, ще е под друго търговско наименование

Коментар

Sev написа:
                            аз пък доколкото знам, БОШ не правят афтърмаркет комплектиако случайно има, ще е под друго търговско наименование
                            В смисъл, че гледах някъде за BMW свалено от колата и се продаваше за около 900лв.

Ex: Fiat Brava 1.4 12V 80 к.с. 1997г.

Коментар

stormi написа:
                              Sev написа:
                              В смисъл, че гледах някъде за BMW свалено от колата и се продаваше за около 900лв.
                              Ааааа това е съвсем различно !! Това може да е наистина оригинален комплект, с цокъл D2S, и нищо чудно да е БОШ, а не "афтър-маркет"-H1.

Коментар

Working...
                              X