Здравейте! На таблото отляво ми светна червена лампичка и на нея е нарисувано балон и човек (веднага се досетих че е въздушната възглавница), проверих в manual-a за фиат брава и видях че пише EURO BAG system failture warning light. За пръв път ми светна, това ще рече че възглавницата е сдала багажа?!?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лампа на таблото
Collapse
X
-
Само за успокоение, махни пластмасовата кора от страната на пътника( доло в краката) и погледни дане би централата на еърбега да е мокра!Ако не е добре, централата е здрава ако е мокра .... огледай добре има вероятност радиаторчето на парното да ти е създало ядове" тоест протекло" !now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
dimmX написа:Само за успокоение, махни пластмасовата кора от страната на пътника( доло в краката) и погледни дане би централата на еърбега да е мокра!Ако не е добре, централата е здрава ако е мокра .... огледай добре има вероятност радиаторчето на парното да ти е създало ядове" тоест протекло" !
Коментар
-
Кората е с една рапидка и две щипки"щипките са смотани и често се чупят" но спокойно може да ги замениш с обикновенни, както аз направих.Като махнеш тази кора от страната на пътника ще видиш една централа с голяма жълта букса.now. BMW E39 523i '98 170hp
Коментар
-
Като дадеш на контакт светват, кода, абс, масло, акумулатор, дюза и еърбег.Кода изгасва почти веднага, след 4 секунди угасват заедно дюзата, абс-а и еърбега.....това е съвсем нормално поведение и няма от какво да се притесняваш.Ако остава да свети и след запалване, тогава може да го мислиш.....сега може да си спокоенnow. BMW E39 523i '98 170hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар