Здравеите колеги.Имам следния проблем с моят фиат браво 97г. 1.6 бензин: Преди време имах проблем с късите светлини, но намерих един Repair guide за панела с контролите на светлините и чистачките в "Bravo/a owners" и той се оказа абсолутно точен и свърши работа (късите си заработиха).При отварянето на волана и махането на панела открих и друг проблем единия от 4те конектора към панела (най-големия които е от дясната страна мисля че беше с 7 куплонга ) имаше един от входовете леко объглен (явно от искри) почистих го и му подложих още една пластинка за пълен контакт.След да кажем 6 месеца тоест сега започна много странно десния мигач по необесними причини да спира да работи понякога.И при включени фарове да мига по очестено от колкото другия. Също спира да работи когато светнат стоповете при натискане на спирачката. Последва отваряне имаше пак леко нагаряне почистих го но нямаше голям ефект просто почна по радко да спира без причина. Според мен нещо самите кабели имат някакъв проблем и решението е да сменя там целия сноп, искам и вашето мнеие дали съм прав или може да има някаква друга причина.Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с кабелите към волана.
Collapse
X
-
lubomm написа:писъл съм ти маса маса или минус както се казва на стопа на фара или което е там да се почисти
Коментар
-
Здрасти колега!най логично ще е да почнеш от стопа, т.к. има връзка със натиснатите спирачки, та според мен виж масата на стоповете. Проблема не ми се вярва да е от към кормилната конзола, т.к. спирачките там нямат общо с мигачите. Също така е хубаво да провериш фасунгите на мигачите, т.к. ако някоя е хлабава, това ще обясни учестеното цъкане на релето.Поздрави!Opel Vectra A 2.0i 1990г.
ex: Fiat Brava 1.9 JTD 2000г.
Ford Scorpio 2.0i 16V 1997г.
Citroen ZX 1.4mi 1992г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар