Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ел. прозорци на Темпра.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с ел. прозорци на Темпра.

Колегите с Типо и Темпри ако могат да помогнат.Отказаха ми прозорците и не мога да намеря кой предпазител е за тях,защото няма захранване на модула за управление.Проверил съм всички предпазители наред и са здрави.Не знам дали няма и някое реле за тях.Благодаря предварително.

и аз имах подобен пролем , всъщност още докато баща ми я караше де, после я остави на мен колата.та имаше същия проблем не искаше да се смъкват прозорците.та ходи при един понат негов електричар и ги орпавиха някак си , ще видя да го питам може да ти помогне. следствие на ремонта сега стъклата мога да ги вдигам и смъквам без да съм на контакт или двигателя да работи.... мн удобно , те тука разни колеги разискваха тая тема как може да се направи , щото си е някво неудобно само на контакт да даваш и т.н.
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Просот си изтегли отделно захранване и забравяш за проблема, на колегата SilenceR дето ти е отговорил преди мен точно това са направили.

Коментар

При Темпрата, блока за прозорците взема плюс от дебелия плюс на бушониерата. Той е захванат с една гайка, на която шайбата е наптавена като мъжка кабелна обувка. Плюса се взема от там. А иначе бушоните му са отстрани, има една мини бушониера с 2,3 или 4 бушона. Ако си издърпвал да проверяваш бушоните - възножно е да се е откачил кабела на плюса за модула за стъклата.

Коментар

Имах същия проблем само с дясното ел.стъкло.Оказа се,че проблема е в блока за управлението.Една червена кутийка-намира се над бушонното табло.Беше се стопило нещо си там и не работеше.Така,че търси някъде там проблема.
          TEMPRA 1.6 i.e. SX

Коментар

Бушона за ел. стъклата е отделно от кутията с бушоните има 2 отделни единия от тях е за ел. стъклата
            Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Колеги много благодаря за отговорите.Явно,че съм откачил захранването на модула за управление на прозорците защото и на малката бушониера всички предпазители са си здрави.Ще го видя при по-добри климатични условия.

Коментар

riiid написа:
                Колеги много благодаря за отговорите.Явно,че съм откачил захранването на модула за управление на прозорците защото и на малката бушониера всички предпазители са си здрави.Ще го видя при по-добри климатични условия.
                Просто погледни отдолу при бушоните. Кабелчето се закача към вътрешния десен край, при затворена бушониера.

Коментар

Working...
                X